Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

Apple (3)

Batterij iPhone

Sorteer op:

Help-zone

Hoe kies je een batterij voor een mobiele telefoon?

Het kiezen van een batterij voor een mobiele telefoon is eenvoudig en intuïtief. Dit kan in enkele ogenblikken worden gedaan met behulp van de volgende twee methoden:
1. Specificatie van het telefoonmodel Het telefoonmodel staat meestal op het toestel. Na het lezen en invoeren van het model in de zoekmachine van de winkel, verschijnt de juiste batterij. bijv. iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. Batterijcode U kunt ook naar een batterij zoeken door de code in te voeren - deze bevindt zich aan de binnenkant van de batterij. Voer eenvoudig de juiste code in en onze zoekmachine toont u de relevante producten! bijv. BM39 / BS-01/ A1457 We raden je ook aan om de handleiding op onze blog te lezen: Hoe kies je een batterij voor een mobiele telefoon?


Het kiezen van een batterij voor een mobiele telefoon is eenvoudig en intuïtief. Dit kan in...

Hoe controleer je de batterijcapaciteit van een mobiele telefoon?

De batterijcapaciteit wordt direct op de batterij aangegeven. Deze informatie bevindt zich aan de binnenkant van het apparaat. U kunt ook moderne applicaties gebruiken die de batterijstatus controleren. Een voorbeeld van zo'n programma is Battery Info, ontwikkeld voor Android-smartphones. De applicatie is gemakkelijk te gebruiken, zodat men gemakkelijk de informatie over de huidige batterijstatus kan controleren.


De batterijcapaciteit wordt direct op de batterij aangegeven. Deze informatie bevindt zich aan de...

Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?

De batterijcapaciteit in milliampère-uren (mAh) kan afwijken van de fabrieksbatterij. Kies je voor een accu met een grotere capaciteit, dan gaat je toestel langer mee en krijg je meer mobiliteit en gebruikscomfort!


De batterijcapaciteit in milliampère-uren (mAh) kan afwijken van de fabrieksbatterij. Kies je...

Hoe de levensduur van de batterij van een mobiele telefoon verlengen?

Er zijn een paar eenvoudige methoden die effectief zijn om de levensduur van een batterij te verlengen: 1. Ontlaad uw batterij niet tot 0!
De batterij van onze telefoon, ook wel de batterij genoemd, houdt daar niet van. Wacht dus niet tot de waarschuwing voor een bijna lege batterij verschijnt. Wanneer het batterijniveau onder de 40% zakt, is het raadzaam om de telefoon aan te sluiten op een oplader.
2.Sluit de mobiele telefoon regelmatig aan op een oplader.
Moderne lithium-ionbatterijen hebben geen geheugeneffect. Regelmatig opladen heeft dus een positief effect op hun prestaties. Volgens de experts is het het beste om een laadstatus van 80-90% te bereiken.
3. Vermijd extreme temperaturen
Batterijen voor mobiele telefoons zijn een beetje zoals hun gebruikers - ze voelen zich het beste bij gematigde temperaturen. Als u uw telefoon in direct zonlicht of in een hete auto laat liggen, kan dit de levensduur van de batterij aanzienlijk verkorten. Het is ook een goed idee om je telefoon tegen de kou te beschermen.


Er zijn een paar eenvoudige methoden die effectief zijn om de levensduur van een batterij te...
Bestseller
18,95 €
hoedanigheid: 1800 mAh
voltage: 3.82V
productcode: BP40
17,95 €
hoedanigheid: 3174 mAh
voltage: 3.8V
productcode: BP142+BP61
28,95 €
Toont 1 - 3 van de 3 items
De iPhone is een merk dat zijn producten gebruikt om snel een nieuwe kaart te schrijven in de technologiegeschiedenis van mobiele apparaten. Batterijen van dit merk zijn een model voor andere merken die hun vergelijkbare of dezelfde mogelijkheden proberen te bereiken. De originele iPhone-batterij kan meerdere dagen zonder opladen worden gebruikt - ondanks het intensieve gebruik van het apparaat. Maar na verloop van tijd begint de batterij, net als elke andere component, te werken. Dit komt door vele factoren, waaronder uitstekende laadcycli, die vaak de levensduur van de batterij verkorten. Tot die tijd kan een iPhone-batterij echter veel dingen weerstaan. Op een gegeven moment merkt u een aanzienlijke afname van het gebruikerscomfort en raakt het mobiele apparaat langer aan de oplaadkabel vast. Hiermee is mobiliteit verleden tijd . De oplossing is om de batterij in de iPhone te vervangen, wat in strijd is met het uiterlijk zonder service en lange afstanden met het apparaat (wachten op het nieuwe originele onderdeel) is mogelijk. Onze winkel Battery Empire biedt hoogwaardige batterijen voor de iPhone, ons aanbod bevat er één batterij voor de iPhone 4s, 5s, 6s en anderen die uw apparaat snel weer online krijgen.

Batterij afgestemd op iPhone

Het kopen van een geschikte batterij is een investering die zich snel terugbetaalt op korte en lange termijn. Green Cell voor iPhone-batterijen worden gekenmerkt door hoge prestaties, kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede prijs-prestatieverhouding. Ze zijn goed voor een fractie van de prijs die zou moeten worden betaald voor het oorspronkelijke artikel, waarbij het merk grotendeels wordt betaald. Alle batterijen zijn een perfecte weergave van de originele componenten, zonder concessies te doen aan de prestaties. De batterijen aangeboden door Swiatbaterii.pl voor de Apple iPhone bieden bescherming tegen diepe ontlading en overladen. We bieden speciale batterijen voor de iPhone 5, 5s, 6s, SE, 7, 4, 4, 4S die perfect passen bij uw telefoonmodel. Voor elk product dat in deze categorie beschikbaar is, bieden wij een garantie van 12 maanden.

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen

Green Cell hecht veel belang aan de kwaliteit en compatibiliteit van onze producten. Hierdoor kunnen onze klanten er zeker van zijn dat ze de beste kwaliteit in de markt krijgen tegen een goede prijs. Met onze iPhone-batterijen kunt u genieten van de volledige vrijheid van dagelijks gebruik van uw telefoon. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons speciaal geselecteerde en bijgewerkte aanbod. We zijn er zeker van dat u snel een variant vindt die bij uw telefoon past.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK