Kies een apparaat en kies een product
×
Kies een apparaat en kies een product

Waar vind je de modelmarkeringen?

Selecteer een model Je toestel
+
Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Toegevoegd!

Waar vind je de modelmarkeringen?

Voeg een apparaat toe Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Ga naar de apparatenlijst

Microsoft Surface-voeding

Vanwege zijn speciale functie is een speciale tablet-oplader een van de meest gebruikte elektronische apparaten. Vanwege het gebruik in het veld en de hoge last van mechanische schade, zijn we vaak gedwongen om een nieuwe voeding te kopen. De Green Cell Power Adapter is een apparaat van hoge kwaliteit dat ideaal is voor tablets en wordt geleverd met een beperkte garantie van 2 jaar.

Microsoft Tablet Voeding

Speciale opladers voor Microsoft-tablets zijn kwetsbaar voor constante bewegingen. Het komt vaak voor dat de kabel beschadigd is of de Microsoft-tablet niet voedt. Wat is in dit geval te doen, welke voeding moet ik kopen? We hebben de keuze om de originele Microsoft van de fabrikant te kopen, maar het zal duur zijn. U kunt ook invoeren

hoogwaardige voeding voor uw Microsoft-tablet

Kopen. Green Cell ® voedingen zorgen voor volledige compatibiliteit met de tabletfabrikant en het model. De prestatieparameters zijn identiek aan die van de originele voeding. Dankzij het slimme ontwerp zorgt de Green Cell ® -lader voor een veilige en stabiele werking gedurende vele jaren.
Green Cell ® Netzteil / Ladegerät für Tablette Microsoft Surface Pro 3 i Pro 4
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 12V 3.6A 48W für Microsoft Surface RT, RT/2, Pro i Pro 2
27,95 €
21,95 €
23,95 €
18,95 €
Toont 1 - 2 van de 2 items
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK