Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

Microsoft (1)

Microsoft Surface-voeding

Vanwege zijn speciale functie is een speciale tablet-oplader een van de meest gebruikte elektronische apparaten. Vanwege het gebruik in het veld en de hoge last van mechanische schade, zijn we vaak gedwongen om een nieuwe voeding te kopen. De Green Cell Power Adapter is een apparaat van hoge kwaliteit dat ideaal is voor tablets en wordt geleverd met een beperkte garantie van 2 jaar.

Microsoft Tablet Voeding

Speciale opladers voor Microsoft-tablets zijn kwetsbaar voor constante bewegingen. Het komt vaak voor dat de kabel beschadigd is of de Microsoft-tablet niet voedt. Wat is in dit geval te doen, welke voeding moet ik kopen? We hebben de keuze om de originele Microsoft van de fabrikant te kopen, maar het zal duur zijn. U kunt ook invoeren

hoogwaardige voeding voor uw Microsoft-tablet

Kopen. Green Cell ® voedingen zorgen voor volledige compatibiliteit met de tabletfabrikant en het model. De prestatieparameters zijn identiek aan die van de originele voeding. Dankzij het slimme ontwerp zorgt de Green Cell ® -lader voor een veilige en stabiele werking gedurende vele jaren.
Sorteer op:
Green Cell ® Netzteil / Ladegerät für Tablette Microsoft Surface Pro 3 i Pro 4
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
OK