Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:
We zijn sinds 2008 actief, toen Paweł Ochyński, de oprichter van ons bedrijf, een bedrijf opende dat zich toelegt op het adviseren van klanten over de keuze van laptops en het onderhoud van computerapparatuur. Vanwege de marktvraag hebben we ons begin 2010 gespecialiseerd in de distributie van lithium-iontechnologie, d.w.z. batterijen voor laptops, camera's en mobiele telefoons, waarbij we onze kennis van de bouw van laptops en elektronische apparatuur hebben geïntegreerd. De business batteryempire.de bestaat sinds 2013.Het effect van deze transformatie is de online shop Świat Baterii, die vanaf het begin een duidelijk omschreven doel heeft.
Uw tevredenheid over het winkelen bij ons..
Elke dag werken we aan de ontwikkeling van ons aanbod, dat op dit moment honderden producten in de volgende assortimentsgroepen omvat:


We werken voortdurend aan het verbeteren van de efficiëntie en het concurrentievermogen. Wij willen de beste partner zijn voor onze klanten, zowel particulieren als bedrijven. Elke dag werken we aan de voorbereiding van nieuwe promoties, waardoor u kunt profiteren van unieke prijsmogelijkheden. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven. Naast de huidige promoties en wedstrijden krijg je ook toegang tot veel interessante informatie van Battery Empire - de wereld van de batterijen.

Waarom wij?

Sinds het begin van onze activiteit hebben we het vertrouwen gewonnen van honderdduizenden klanten, waarvan het aantal dagelijks toeneemt. Ontdek waarom ze hebben gekozen voor de producten die beschikbaar zijn in de Battery Empire winkel.
Tevredenheid over de aankoop


Sinds de oprichting van onze winkel hebben we ons geconcentreerd op de tevredenheid van onze klanten met de aankopen die zij bij ons doen. Deze aanpak heeft geresulteerd in uitstekende beoordelingen en een onberispelijke reputatie die ons onderscheidt van onze concurrenten. We kunnen trots zijn op honderden positieve commentaren, onderscheidingen en talrijke prijzen die we hebben ontvangen dankzij onze tevreden klanten.

Aantrekkelijke prijzen


Bij het bepalen van de prijs van de producten in ons aanbod streven we er altijd naar om de best mogelijke keuze te maken en tegelijkertijd te zorgen voor uw winkeltevredenheid. Wij bereiden regelmatig diverse promoties voor, waardoor de beschikbare producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen kunnen worden aangeschaft. Wij bieden professioneel advies.

Wij adviseren u professioneel


De leden van ons team zijn ambitieuze jonge mensen die bekend zijn met het materiaal dat we verkopen en die u graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Als u vragen of twijfels heeft, neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Onze vertegenwoordigers zullen u helpen bij het kiezen van de meest geschikte apparatuur om aan uw behoeften en verwachtingen te voldoen. Als u suggesties heeft om de werking van onze winkel te verbeteren, dan horen we die graag - eventuele opmerkingen, hoe klein ook, zijn voor ons zeer waardevol.

Werken voor mensen met passie


Naast onze klanten zorgen we ook voor onze medewerkers. Elke medewerker van ons bedrijf brengt veel ideeën en energie in zijn werk. Als ook jij je passies, vaardigheden en interesses met ons wilt delen, meld je dan aan om ons team te komen versterken! We zijn op zoek naar mensen die bereid zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan en niet bang zijn om hun eigen ideeën en oplossingen te presenteren.

Kijk wie we op dit moment zoeken voor ons team