Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Baseus Amblight 30000mAh powerbank, Snellader 65W, 4xUSB, USB-C, Snel opladen van apparaten, lange gebruiksduur.

Baseus
Product beschikbaar
Verzending tot 24 uur.
tevredenheidsgarantie - 30 dagen retourbeleid
  • Het opladen van vijf apparaten tegelijkertijd met behulp van PD3.0, QC3.0, FCP protocollen. Hiermee laad je Apple, Huawei, Samsung, Xiaomi en andere smartphones in een oogwenk op, zoals bijvoorbeeld de Samsung S20 Ultra in slechts 60 minuten.
  • Grote capaciteit. De Baseus Amblight heeft een batterij met een enorme capaciteit van 30000mAh, wat tot 7 dagen werktijd biedt. Een USB-C naar USB-C kabel is inbegrepen, die de powerbank in ongeveer 3 uur volledig oplaadt.
  • Veiligheid en mobiliteit. Bescherming tegen overspanning, kortsluiting, oververhitting en overladen garanderen veilig gebruik, en intelligente aanpassing van laadstroom beschermt je apparaten.
  • Ingebouwd LED-display. Het geïntegreerde LED-display levert je realtime essentiële informatie, zoals stroomsterkte, spanning en batterijlading. Je hebt volledige controle over alle parameters.
99,95 €

Aantal stuks:

 

Baseus Amblight - Powerbank met een capaciteit van 30000mAh en een vermogen van 65W

Grote capaciteit en vermogen in één apparaat, altijd bij je

Met behulp van de Baseus Amblight - Powerbank met een capaciteit van 30000mAh, kun je eenvoudig je apparaten opladen, zoals een smartphone of laptop. Het product maakt gebruik van 65W vermogen en ondersteunt snellaadprotocollen zoals PD, QC, SCP, enz. Met vijf verschillende poorten kun je meerdere apparaten tegelijk aansluiten, en het LED-display levert essentiële informatie over de werking van de powerbank.

Powerbank Baseus

Snel opladen van meerdere apparaten tegelijk

Dankzij de Baseus Amblight kun je maar liefst vijf apparaten tegelijk opladen, wat tijd bespaart. Het product werkt samen met snellaadprotocollen zoals PD3.0, QC3.0, FCP, SCP, enz., wat betekent dat Apple, Huawei, Samsung, Xiaomi en vele andere smartphones snel kunnen worden opgeladen. Bijvoorbeeld de Samsung S20 Ultra kan in ongeveer 60 minuten worden opgeladen.

Powerbank Baseus

Grote capaciteit

Maak je geen zorgen over frequent opladen met de Baseus Amblight. De powerbank heeft een batterij met een capaciteit van 30000mAh, wat tot 7 dagen werktijd mogelijk maakt. Een USB-C naar USB-C kabel is inbegrepen, waarmee het product in ongeveer 3 uur kan worden opgeladen.

Powerbank Baseus

Veiligheid voorop

Het gebruik van de Baseus Amblight is volkomen veilig. De powerbank voldoet aan internationale veiligheidsnormen, zodat je hem kunt meenemen tijdens vliegreizen. Bovendien is hij uitgerust met verschillende beveiligingen, zoals bescherming tegen overspanning, kortsluiting, oververhitting en overladen. Het product past de stroomsterkte aan op basis van het opgeladen apparaat, om schade te voorkomen.

Powerbank Baseus

LED-display

De Baseus Amblight is voorzien van een ingebouwd LED-display. Hiermee kun je realtime waarden zoals stroomsterkte, spanning en batterijniveau aflezen. Het is slechts een kwestie van even kijken om op de hoogte te blijven van de informatie.

Powerbank Baseus

De set bevat:

● Powerbank
● USB-C naar USB-C kabel

Compatibel met de volgende batterijmodellen
    Compatibel met de volgende apparaten
    arrow-up
      Technische gegevens
      hoedanigheid:
      30000mAh
      Kleur:
      Zwart
      Garantie:
      12 maanden
      Fabrikant:
      Baseus
      afmeting:
      14,5 x 6,5 x 3,8 cm
      Gewicht:
      550 g
      Model:
      PPLG000101
      ingangsspanning:
      Lightning: 5V/2.1A Micro USB: QC2.0, 5V/2A, 9V/2A, 12V/1.5A, 18W max. USB-C: PD3.0+QC2.0, 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/3A, 60W max.
      uitgangsspanning:
      USB 1/2/3/4: 5V/3A 15W USB 4: QC3.9+SCP, 5V/4.5A, 4.5V/5A, 5V/3A, 9V/3A, 12V/2.5A, 20V/1.5A 30W USB-C: PD3.0+QC3.0, 5V/4.5A, 4.5V/5A, 5V/3A, 9V/3A, 12V/2.5A, 20V/1.5A 60W Totaal: 5V/6A
      Uitgangsvermogen:
      USB4 + USB-C: 18W + 45 W USB1 + USB2 + USB3 + USB4 + USB-C: 15W + 45 W USB1/USB2/USB3 + USB-C: 15W + 45 W
      Omzettingsrendement:
      75%
      Productcode:
      PPLG000101
      Feedback en vragen van klanten
      Geef uw mening
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      Gemiddeld cijfer
      Geef uw mening
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      ×
      comments icons

      Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

      dichtbij
      Veel Gestelde Vragen
      Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?
      Kijken
      Het is mogelijk om batterijen met een hogere capaciteit te gebruiken. De batterijcapaciteit wordt uitgedrukt in mijlen ampère-uren (mAh), hoe hoger de waarde van de capaciteit, bijv. 3000 mAh, hoe langer de werktijd kan worden bereikt op één batterijlading, wat onze mobiliteit en efficiëntie verhoogt.
      Hoe een powerbank kiezen?
      Kijken
      1. Batterijcapaciteit in telefoon Het belangrijkste dat we moeten controleren, is de batterijcapaciteit in onze telefoons en deze kan variëren van iets meer dan 1000 mAh tot zelfs 4000 mAh. Houd er rekening mee dat er tijdens het laadproces onvermijdelijk energieverlies optreedt, waardoor de daadwerkelijke prestaties van de powerbank tot 75% kunnen verminderen. Dit is een volkomen natuurlijk fenomeen en er moet rekening mee worden gehouden.
      2. Powerbank voor smartphone - met welke parameters moet rekening worden gehouden? Als je een telefoon hebt die snel opladen mogelijk maakt, loont het om een voedingsadapter te kiezen die 2.1A of QC 3.0 ondersteunt, waardoor je tot twee keer zo snel kunt opladen in vergelijking met andere modellen. Houd er echter rekening mee dat als de telefoon er niet mee compatibel is, de snellaadoptie ons geen goed zal doen.
      Wat is Ultra Charge?
      Kijken
      Ultra Charge snelladen is gebaseerd op drie laadprofielen - 5/9/9/12V. Afhankelijk van welk apparaat je aansluit, weet je zeker dat de juiste laadspanning wordt gekozen en de intensiteit zo hoog mogelijk is. De technologie garandeert veilig en snel opladen, ongeacht het aangesloten apparaat. Met Ultra Charge kunnen we de meeste smartphones van 0 tot 100% opladen in 1-1,5 uur.
      Is er een kabel aangesloten op de powerbank?
      Kijken
      Elke voedingsadapter wordt geleverd met een USB-Micro-USB- of USB-C-kabel (zie specificaties) waarmee de voedingsadapter kan worden opgeladen en als de telefoon een geschikt stopcontact heeft, kan deze ook via deze kabel worden opgeladen.