Vind iets voor jezelf

Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

Green Cell ® 1000W / 2000W zuivere sinusomvormer Omvormer 12V 230V-omvormer

Green Cell
Op voorraad
Verzending tot 24 uur.
tevredenheidsgarantie - 30 dagen retourbeleid
 • Blijf verbonden - Met een auto-omvormer kun je je elektronische apparaten waar je ook bent gebruiken, zonder afhankelijk te zijn van netspanning.
 • Veelzijdig en flexibel - De Green Cell omvormer is niet alleen uitgerust met stopcontacten waarop je elektrische apparaten kunt aansluiten, maar het heeft ook een USB-poort die handig is voor het opladen van kleinere gadgets, zoals een smartphone.
 • Veiligheid onder alle omstandigheden - onze Green Cell omvormer is voorzien van diverse gecertificeerde beveiligingen tegen overspanning, zodat je apparaten niet alleen probleemloos, maar ook veilig werken
 • Zuivere sinusgolf - werkt perfect met apparaten die een continue stroomvoorziening nodig hebben die identiek is aan die in het stopcontact. Voorbeelden zijn laptops, koelkasten, tv-toestellen, zonnepanelen, kooktoestellen en verwarmingspompen.
143,95 €

Aantal stuks:

 

Onbeperkte mogelijkheden

Inverter is een apparaat dat een gelijkstroomspanning van de auto-accu of auto-ligter verandert in een wisselstroom ~ 230V . Precies hetzelfde signaal zit in elke stekker in Europa. Inverter is een uitstekende keuze voor iedereen die met de auto, camper of vrachtwagen reist . Het zal perfect zijn op plaatsen zonder directe toegang tot stekkers.


Laptop

Kachel

Waterkoker

Stroomvoorziening
Doordachte constructie

Het apparaat is ontworpen voor het hoogste gebruikscomfort. De voorkant van de omvormer is uitgerust met een stopcontact dat is aangepast aan stekkers die in Engeland worden gebruikt. Het heeft ook een USB-poort , waardoor we onze smartphone, e-bookreader of elk ander apparaat dat via een USB-poort kan worden aangesloten, kunnen opladen.

Aan de achterkant van de omvormer zit een ventilator die zorgt voor een goede koeling van het apparaat .

Het geheel werd gesloten in een kleine, Het geheel werd gesloten in een kleine, maar zeer duurzame behuizing. Het is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor het bestand is tegen alle mechanische schade en schokken tijdens het reizen . Dankzij de gebruikte materialen is de omvormer bovendien erg licht.Parameters die er toe doen

Zoek naar een converter en let op parameters zoals spanning [V] en vermogen [W] . Dit is cruciaal omdat de keuze van een converter met een slechte ingangsspanning of een te laag vermogen onze apparaten niet laat werken.


De eerste te bepalen parameter is de spanning van onze batterij, die volledig compatibel moet zijn met die op de omvormer . De meest voorkomende spanningswaarde is 12 V, die voorkomt in auto's, campers en sommige vrachtwagens, en 24 V, voornamelijk gebruikt in vrachtwagens.


Bepaal na het kiezen van de spanning welk vermogen van de converter geschikt is. Het heeft een belangrijk aspect, omdat het ons vertelt hoeveel en aan welke apparatuur elektriciteit kan leveren . Als we het geselecteerde apparaat op de omvormer willen aansluiten, moeten we op het typeplaatje controleren welk vermogen het verbruikt (als u meer apparaten wilt aansluiten, moeten de vermogens worden opgeteld). Het vermogen van uw apparaten mag niet hoger zijn dan 85% van het nominale vermogen van de omvormer! Bijvoorbeeld, voor een laptop die 100W stroom verbruikt en een koelkast die 300W verbruikt, is de juiste omvormer 500W en groter.

Waarom een pure sinusgolf?

Het selecteren van een converter met een pure (anders volle) sinusoïde is de veiligste oplossing , omdat het dezelfde stroom is als in de stopcontacten in Europa. Met een omvormer met een dergelijk signaal kunt u alle apparaten voeden, zelfs de meest gevoelige voor huidige parameters . Als u een pure sinusgolf kiest, hoeft u zich geen zorgen te maken over het werk van aangesloten apparaten!

Intelligente ventilator

Een intelligente ventilator wordt automatisch ingeschakeld wanneer de bedrijfstemperatuur de toegestane temperatuur overschrijdt om de juiste temperatuur van het apparaat te garanderen. Gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en perfect afgestemd op het frame, zorgt het tegelijkertijd voor compromisloze stilte en hoge prestaties .

Stille
werking

Hoge
prestaties

Uitstekende
duurzaamheid

Veiligheid staat voorop

De omvormer is voorzien van een aantal noodzakelijke beveiligingen om de gebruiker en aangesloten apparaten te beschermen. Dit wordt bevestigd door de CE- en RoHS-certificaten, wat een garantie voor veiligheid betekent . Om maximale veiligheid te garanderen, zijn alle Green Cell-omvormers uitgerust met vervangbare zekeringen , die de omvormer en de aangesloten apparaten beschermen. Het vervangen van de zekering is heel eenvoudig en mag geen problemen opleveren. Bij elke omvormer worden reservezekeringen meegeleverd om de gebruiksveiligheid en een zo lang mogelijke levensduur van het apparaat te garanderen.


Kortsluitingsbeveiliging

Spanningsbewaking

Vervangbare
zekeringen

Hitte beschermingAlles wat je nodig hebt binnen handbereik

De set bevat de belangrijkste accessoires voor een veilige bediening van uw apparaat:

 • / Kabels die een directe verbinding met de batterij mogelijk maken
 • / Reserve zekeringen
 • / Gebruikershandleiding
Compatibel met de volgende batterijmodellen
  Compatibel met de volgende apparaten
   Feedback en vragen van klanten
   Geef uw mening

   Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

   Gemiddeld cijfer
   Geef uw mening

   Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

   Uw beoordeling:
   ×

   Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

   dichtbij
   Technische gegevens
   staat:
   Nieuw
   beveiliging tegen oververhitting:
   Ja
   effectiviteit:
   85%
   kleur:
   Zwart
   garantie:
   24 maanden
   fabrikant:
   Green Cell
   afmeting:
   26,4cm x 13,5cm x 7,6cm
   Afmetingen met montagebeugel:
   27,2cm x 13,5cm x 7,8cm
   gewicht:
   1921g
   ingangsspanning:
   12V DC
   uitgangsspanning:
   230V AC
   uitgangsfrequentie:
   50Hz
   Bescherming van de Schommeling:
   Ja
   Bruikbaar vermogen (continu):
   1000W
   Vorm van de uitgangsspanning:
   Zuivere sinusgolf
   Onmiddellijke kracht (puls):
   2000W
   Zekeringwaarde:
   30A
   Aantal zekeringen:
   4
   Energieverbruik zonder belasting:
   1,3A
   productcode:
   INV09
   Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, met uitzondering van de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
   OK