Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

UGREEN USB naar USB-C kabel 300 cm, 3A, Quick Charge 3.0 snel opladen, Hoge duurzaamheid, Zwart-zilver

Ugreen
Product niet beschikbaar
  • De USB-C kabel biedt hoge kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek in één. Gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, met nikkel beklede uiteinden. De 300 centimeter lange kabel zorgt voor comfortabel gebruik onder alle omstandigheden.
  • De UGREEN kabel biedt niet alleen snel opladen, maar ook razendsnelle gegevensoverdracht met een snelheid van 480 MB/s, wat zorgt voor snelle bestandsoverdracht tussen apparaten.
  • Snel opladen, compatibiliteit met vele smartphones, zoals Xiaomi, HONOR, Huawei en Samsung. In 30 minuten laadt het zelfs tot 74% van de Huawei-batterij op.
  • De verbeterde koperen kern en duurzame connector zorgen voor uitzonderlijke prestaties en bescherming tegen beschadiging. Trickle-modus en het behoud van een constante temperatuur van de connectoren volledige veiligheid tijdens gebruik.
7,95 €
Niet op voorraad
 

Kabel UGREEN US288 USB-C van 300 cm lengte en buitengewone duurzaamheid

Een efficiënte kabel voor jou gemaakt

De UGREEN kabel is een product dat opvalt door niet alleen ongelooflijke laadsnelheid, maar ook uitmuntende bouwkwaliteit die maximale gebruiksveiligheid biedt. De koperen kern is aanzienlijk verbeterd, waardoor de kabel uitzonderlijke prestaties levert bij snel opladen van apparaten. De solide connector past perfect in de telefoonpoort en garandeert een stevige en stabiele verbinding die niet losraakt of valt. Extra bescherming van rubber beschermt de telefooningang tegen schade en krassen, wat de duurzaamheid van het product verhoogt.

De gebruikszekerheid van de kabel is naar het hoogste niveau getild. Dankzij het handhaven van de juiste connector temperatuur, hoef je je geen zorgen te maken over oververhitting of beschadiging van de telefoonaccu, zelfs niet tijdens gebruik tijdens het opladen. Het is met name vermeldenswaard dat de kabel is uitgerust met een speciale trickle-modus die automatisch wordt geactiveerd na het voltooien van het laden, waardoor de telefoonaccu wordt beschermd tegen mogelijke bedreigingen, zelfs wanneer het product 's nachts wordt gebruikt.

Elektronika van het merk Ugreen

Snel opladen en gegevensoverdracht

De UGREEN kabel biedt niet alleen uitstekend opladen, maar ook opmerkelijke gegevensoverdrachtsnelheid. Met deze buitengewone accessoire kun je bestanden overzetten tussen apparaten met een ongelooflijke snelheid tot wel 480 MB/s. Je hoeft niet langer eindeloos te wachten tijdens het kopiëren van documenten, foto's of video's tussen je smartphone en computer of laptop. Deze functionele oplossing stelt je in staat om gegevens razendsnel over te dragen, wat tijd bespaart en dagelijkse taken vergemakkelijkt.

De UGREEN kabel is geschikt voor veel verschillende smartphones, wat hem uiterst veelzijdig maakt. Of je nu een Huawei, Xiaomi, HONOR of Samsung telefoon hebt, de kabel biedt moeiteloos en efficiënt opladen en gegevensoverdracht. Dankzij deze compatibiliteit kun je er zeker van zijn dat deze kabel aan je verwachtingen voldoet, ongeacht het telefoonmodel.

De UGREEN kabel staat voor echt snel opladen dat je zal verrassen met zijn effectiviteit. Dankzij deze kabel kun je in slechts 30 minuten de batterij van je Huawei-telefoon opladen tot wel 74% of zelfs meer. Deze uiterst handige oplossing werkt ook goed voor het opladen van veel andere smartphones, zoals Xiaomi, HONOR en Samsung. Ongeacht welke telefoon je hebt, dit praktische accessoire zal zeker aan je verwachtingen voldoen.

Elektronika van het merk Ugreen

Set bevat:

● USB - USB-C kabel
● Gebruiksaanwijzing

Compatibel met de volgende batterijmodellen
    Compatibel met de volgende apparaten
    arrow-up
      Technische gegevens
      Spanning:
      5V
      amperage:
      3A
      staat:
      Nieuw
      Kleur:
      Zwart en zilver
      Garantie:
      24 maanden
      Fabrikant:
      UGREEN
      Model:
      US288
      stekker:
      USB-C
      Lengte:
      3m
      Data overdracht:
      480 Mb/s
      Productcode:
      60408
      Feedback en vragen van klanten
      Geef uw mening
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      Gemiddeld cijfer
      Geef uw mening
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      ×
      comments icons

      Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

      dichtbij