SCARY SALE!
Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

Green Cell ® Oplader voor elektrische fietsen, stekker: Cannon, 29.4V, 2A

Green Cell
Op voorraad
Verzending tot 24 uur.
tevredenheidsgarantie - 30 dagen retourbeleid
 • Topkwaliteit merk Green Cell oplader.
 • Veilig en efficiënt werken dankzij nauwkeurige afstelling van parameters.
 • Ontworpen voor fietsen met een 24V-accu.
 • Spanning: 29.4V | Huidig: 2A | Stekker: Cannon
49,95 €

Aantal stuks:

 
Compatibel met de volgende batterijmodellen
  Compatibel met de volgende apparaten
   Technische gegevens
   macht:
   60W
   voltage:
   29.4V
   amperage:
   2A
   staat:
   Nieuw
   garantie:
   12 maanden
   fabrikant:
   Green Cell
   ingangsspanning:
   100-240V AC
   ingangsfrequentie:
   50/60 Hz
   uitgangsspanning:
   29.4V 2A DC
   Geschikt voor batterijen met spanning:
   24V
   stekker:
   Cannon
   productcode:
   ACEBIKE02
   Feedback en vragen van klanten
   Geef uw mening

   Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

   Gemiddeld cijfer
   Geef uw mening

   Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

   Uw beoordeling:
   ×

   Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

   dichtbij
   Veel Gestelde Vragen
   Hoe lang gaat een accu van een e-bike mee?
   Kijken
   Een standaard Green Cell-batterij kan ongeveer 500 volledige cycli meegaan - een volledige ontlading en opnieuw opladen. Als we uitgaan van één cyclus per week en er is een natuurlijk verbruik van de cellen in de tijd, dan kan de levensduur van de batterij oplopen tot 10 jaar bij zuinig rijden.
   Accu vervangen in een elektrische fiets?
   Kijken
   Het vervangen van een ebike-accu lijkt ingewikkeld, maar in de praktijk is het installeren van een nieuwe accu eenvoudig zelf te doen.Elke Green Cell accu is voorzien van een montagerail waarmee u de accu eenvoudig op de fiets kunt bevestigen. De batterijen hebben ook 4-pins uitgangsconnectoren - om de batterij correct aan te sluiten, hoeft u alleen de twee positieve (+) en negatieve (-) polen aan te sluiten. Bovendien wordt elk apparaat geleverd met gedetailleerde instructies - zodat u er zeker van kunt zijn dat u de batterij zonder problemen kunt installeren.
   Accu voor een elektrische fiets op een bagagerek?
   Kijken
   De bagagedrageraccu van Green Cell wordt op het achterste deel van de fiets gemonteerd, direct achter het zadel. Dit type wordt meestal gebruikt op stadsfietsen. Door hun positie hebben ze een karakteristieke reflector.
   Hoe controleer je een accu in een e-bike?
   Kijken
   Bij de aanschaf van een nieuwe accu voor een elektrische fiets is het eerste dat u moet controleren de drie belangrijkste elementen: de spanning van de originele accu, het motorvermogen en het type connector dat de accu met de fiets verbindt. Met deze informatie kunt u op zoek naar een nieuwe batterij. Nadat deze elementen zijn gecontroleerd, hoeft u alleen nog de afmetingen van de nieuwe batterij te controleren. Kijk bij het kiezen van een nieuwe batterij ook goed naar de foto's van de batterij. Green Cell e-bike accu's hebben gedetailleerde foto's waarop de afzonderlijke onderdelen duidelijk te zien zijn. Zo vind je gemakkelijk de juiste oplossing voor jouw fiets!
   Hoe bereken je de actieradius van een elektrische fiets?
   Kijken
   De capaciteit van de Green Cell accu's heeft direct effect op de afgelegde afstand met een elektrische fiets. Op Batteryempire worden alle batterijen weergegeven met een bereik dat overeenkomt met de afgelegde afstand met een specifiek model, op voorwaarde dat de motor het standaardvermogen van 250W heeft en de cyclus gemengd is (50% been/rol werktijd, 50% werktijd van de elektrische motor).
   Oplader voor elektrische fietsen - welk voltage?
   Kijken
   Als het gaat om het kiezen van opladers voor elektrische fietsen, is het eenvoudig. We kiezen voor een lader met deze spanning:
   een 29,4V-oplader voor 24V-batterijen
   een 42V-oplader voor 36V-batterijen
   54,6V-oplader voor 48V-batterijen
   Hoe een oplader voor elektrische fietsen kiezen?
   Kijken
   Bij het kiezen van een oplader voor je elektrische fiets is het belangrijk om de aangegeven spanning in volt en de aansluiting voor de accu te controleren. De stroom, uitgedrukt in ampère, is de parameter die de laadsnelheid van onze batterij beïnvloedt.
   Laderparameters - waar moet u op letten?
   Kijken
   Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van opladers. De belangrijkste hiervan zijn: het vermogen van de lader, het type ingang en de gebruikte snellaadtechnologieën.
   Oplader met Power Delivery-technologie, wat betekent PD?
   Kijken
   Power Delivery is een snellaadtechnologie. Simpel gezegd, opladers die deze variant ondersteunen, selecteren automatisch de juiste lading voor het aangesloten apparaat, wat zorgt voor snel en efficiënt opladen.
   Welk stopcontact om een elektrische auto op te laden?
   Kijken
   In de wereld van elektrische mobiliteit zijn er 4 soorten stopcontacten voor auto's: Type 1/CCS Combo1; Type 2/CCS Combo 2; type 3; Type 4/CHAdeMO
   Schema van montage van oplader voor elektrische auto's, oplader voor elektrische auto's
   Kijken
   Staat in de FAQ
   Draagbare oplader voor een elektrische auto
   Kijken
   De draagbare opladers voor elektrische auto's worden gevoed door een normaal huishoudelijk stopcontact. Een dergelijke toepassing vereist geen ingewikkelde aansluiting of extra montage van het onderdeel.
   Hoe lang duurt het om een elektrische auto op te laden?
   Kijken
   De oplaadtijd van de auto is afhankelijk van de snellaadfunctie van het voertuig.
   Is het mogelijk om een elektrische auto thuis op te laden?
   Kijken
   Elektrische auto's worden om ecologische redenen steeds populairder. Er moet echter worden opgemerkt dat het gebruik van een elektrisch voertuig ook wordt ondersteund door het eenvoudige opladen, dat zelfs thuis kan plaatsvinden. Met de draagbare opladers in ons aanbod kan het voertuig overal worden opgeladen met toegang tot een stopcontact. In dit geval is het laadvermogen 3,6 kW. Het is ook mogelijk om een systeem met een stopcontact te installeren, waarmee de wallbox kan worden geïnstalleerd - dit zou een auto opladen met een vermogen tot 22 kW.
   Wat kost het opladen van een elektrische auto?
   Kijken
   De prijs van het opladen van een elektrische auto is afhankelijk van verschillende factoren. Bij gebruik van openbare laadpalen variëren de prijzen van 1,1 tot 3,5 PLN per 1 kW. Het opzetten van een thuisinstallatie kan deze kosten aanzienlijk verlagen. U moet wel rekening houden met de elektriciteitsprijs van de operator van wie u gebruik maakt.
   Gratis oplaadpunten voor elektrische auto's
   Kijken
   Gratis oplaadpunten voor elektrische auto's worden steeds populairder in heel Europa. Deze worden gefinancierd door adverteerders, dus directe gebruikers hoeven geen kosten te betalen.
   Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
   OK