Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Batterij Lithium-ijzerfosfaat LiFePO4 Green Cell 12V 12.8V 200Ah voor zonnepanelen, campers en boten

Green Cell
Product niet beschikbaar
 • Lichter gewicht en langer gebruik - De LiFePO4 200Ah accu weegt ongeveer 36kg minder dan zijn lood-zuur tegenhanger, biedt 100% bruikbare capaciteit en is geschikt voor cyclisch gebruik en diepe ontlading.
 • Langere levensduur - meer dan 3000 cycli opladen voor DoD 100%, dus gegarandeerd meer dan 10 jaar gebruik, en dankzij lage zelfontlading zelfs na een jaar van niet-gebruik is de batterij volledig operationeel.
 • Efficiënte nanofosfaatcellen maken het gebruik van hoge laad- en ontlaadstromen mogelijk en dankzij het bedrijfstemperatuurbereik van -10°C tot 55°C kunnen ze worden gebruikt in campers, boten , karren elektrisch of in fotovoltaïek
 • Veiligheid - Fosfaatbatterijen hebben een uitstekende thermische en chemische stabiliteit. Ze zijn gemaakt van lichte metalen en zijn niet giftig en niet vervuilend. Het recyclen ervan is eenvoudig en goedkoop.
699,95 €
Niet op voorraad
 

Green Cell

LiFePO4 Accu

boot accu

Wat is een LiFePO4 accu?

LiFePO4 is een lithium-ijzerfosfaatbatterij die aanzienlijke voordelen biedt ten opzichte van batterijen in andere technologieën.

Dankzij de lange levensduur van meer dan 3000 cycli, bieden ze ons meer dan 10 jaar gebruik, en hoge stroomefficiëntie en meer dan 3 keer minder gewicht dan het equivalent in zuurtechnologie - loodhoudend, bij uitstek geschikt als stroombron in campers, boten, elektrische voertuigen of zonne-installaties.

batterij voor kamperen

Intelligente langetermijnoplossing

Ondanks de hogere prijs kenmerken LiFePO4 accu's zich door de veel lagere gebruikskosten, wat betekent dat de aankoop van deze accu zich heel snel terugbetaalt. Over de hele levensduur zijn de kosten van een LiFePO4 accu ruim 100% lager dan die van een standaard AGM accu. Deze accu's zijn dus een lonende investering en een slimme langetermijnoplossing.

In de tabel worden de totale gebruikskosten voor accu's van 12V 100Ah vergeleken.

batterij voor de trolley

De hoogste energieklasse

LiFePO4-accu's bieden een hogere energiedichtheid dan loodzuur-accu's. Er is geen geheugeneffect (geen capaciteitsvermindering naarmate de accu langer wordt gebruikt), en de zelfontlading is gering, zodat het opladen van de accu geen problemen oplevert. De accu's hebben ook een constante ontladingsspanning, wat ze tot de veiligste accu's op de markt maakt.

Een ander voordeel van lithium-ijzerfosfaat accu's is dat ze onderhoudsvrij zijn. Alle accu's verliezen energie wanneer ze niet gebruikt worden. Bij LiFePO4 wordt dit verlies tot een minimum beperkt, zodat je altijd verzekerd bent van energie.

accu voor de trolley

Ontelbare toepassingen

LiFePO4 batterijen zijn ontworpen voor gemakkelijke toegang tot een efficiënte energiebron die zelfs de zwaarste omstandigheden aankan. De nanofosfaattechnologie zorgt voor thermische en chemische stabiliteit, waardoor de temperatuur hun prestaties niet significant beïnvloedt. Ze kunnen effectief werken in een breed temperatuurbereik van -10°C tot 55°C terwijl ze hun hoge capaciteit behouden.

Ze worden onder meer gebruikt als batterijen voor elektrische auto's, waar ze dankzij de hoge ontlading perfect bestand zijn tegen startende auto's en zorgen voor stabiel en langdurig rijden. Ze worden ook gebruikt waar de grootte en het gewicht van de energiebron tellen - in campers, elektrische boten of rolstoelen. Ze worden ook gebruikt in fotovoltaïsche energie, wat langzaam de energiestandaard wordt voor huishoudens en zelfs voor hele landgoederen.

laag gewicht accu

De veiligheid van u en uw batterij

De batterijen zijn uitgerust met een hoogwaardig BMS (Battery Management System). De taak van dit systeem is het bewaken van de spanning en temperatuur van de cellen tijdens zowel laden als ontladen. Als gevaarlijke waarden worden overschreden, sluit het systeem de stroomtoevoer af, waardoor de veiligheid van de batterij, aangesloten apparaten en vooral de gebruiker wordt gegarandeerd!

LiFePO4-batterijen zijn veel veiliger dan lithium-ion (li-on) oplossingen, terwijl ze tegelijkertijd worden gekenmerkt door een aanzienlijk hogere thermische stabiliteit, weerstand tegen veranderende weersomstandigheden of opladen met hoge stroomsterkte, waardoor ze een uitstekende voorstel voor alle klanten die een jarenlang onderhoudsvrij bedrijf verwachten.

/ Veel duurzamer en veiliger dan lithium-ioncellen

/ In tegenstelling tot hun loodzuur-tegenhangers, stoten ze geen gevaarlijke gassen uit en is er geen risico op blootstelling aan corrosieve elektrolyten

Battery Management System BMS

Verhoog de spanning - in serie aansluiten

Dankzij de mogelijkheid om de accu's in serie te schakelen, zijn we in staat om een ​​hogere spanning te verkrijgen met behoud van dezelfde capaciteit. LiFePO4-batterijen van Green Cell maken de constructie mogelijk van sets van maximaal 4 stuks (25,6V / 38,4V / 51,2V), wat perfect is voor fotovoltaïsche installaties, energieopslag, buitenboordmotoren of elektrische voertuigen.

Capaciteit vergroten - Parallel schakelen

Naarmate de vraag naar energie toeneemt, kunnen we meer batterijen parallel aansluiten en vrijwel elke grote capaciteit verkrijgen. Om bijvoorbeeld een magazijn van 300 Ah te krijgen, kunnen we bijvoorbeeld drie 100 Ah-batterijen of zes 50 Ah-batterijen combineren.

Bij serie- en parallelschakeling moet absoluut aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

/ De batterijcapaciteit is hetzelfde

/ De batterijen zijn gloednieuw

/ Batterijen zijn volledig opgeladen (maximaal verschil <0,3V)

/ Ze moeten worden geïnstalleerd door geautoriseerd personeel

akumulator do silników zaburtowych

Een breed assortiment LiFePO4 accu's van Green Cell!

green cell accu
Compatibel met de volgende batterijmodellen
  Compatibel met de volgende apparaten
  arrow-up
   Technische gegevens
   hoedanigheid:
   200Ah
   Spanning:
   12.8V
   celtype:
   Prismatisch
   staat:
   Nieuw
   Garantie:
   24 maanden
   Fabrikant:
   Green Cell
   afmeting:
   385x195x255 mm
   Gewicht:
   18.5 kg
   type:
   LiFePO4
   Werktemperatuur:
   van -10°C tot 55°C
   opslagtemperatuur:
   0 °C tot 45 °C (bij 60-80% SOC)
   vitaliteit:
   Tot 3000 cycli (bij DoD 100%), tot 5500 cycli (bij DoD 60%)
   Terminal:
   M8
   interne weerstand:
   ≤45mΩ
   terug te keren beleid:
   30 dagen
   Gesamtenergie:
   2560Wh
   Standardentladestrom:
   100A
   Spitzenentladestrom:
   150A
   Standard Ladestrom:
   100A
   Oplaadtemperatuur:
   0°C - 45°C
   Serieschakeling:
   Ja, tot 4 stuks
   Parallelle verbinding:
   Ja, geen limiet van stuks
   Productcode:
   CAV04S
   Feedback en vragen van klanten
   Geef uw mening
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

   Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

   Gemiddeld cijfer
   Geef uw mening
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

   Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

   ×
   comments icons

   Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

   dichtbij
   Veel Gestelde Vragen
   Welke accu voor een speelgoedauto?
   Kijken
   AGM-gelbatterijen worden het meest gebruikt in speelgoedauto's. De meeste hebben afmetingen van 151 x 65 x 95 mm en hun spanning is 12 V. In ons assortiment vind je veel Green Cell AGM VRLA batterijen die aan deze criteria voldoen. Daarom kun je gemakkelijk de juiste gadgets vinden die de speeltijd van je kind kunnen vergroten!
   Wat is een AGM-accu?
   Kijken
   Onze accu's zijn AGM VRLA-accu's. Wat betekent dat? Het elektrolyt is ingekapseld in glasvezelafscheiders en is niet gegeleerd.
   Welke accu voor een stacaravan?
   Kijken
   De batterijen voor een stacaravan moeten een hoge capaciteit hebben. In ons aanbod vindt u AGM-accu's met een capaciteit tot 200Ah, die ook onder de moeilijkste omstandigheden zorgen voor een probleemloze werking.
   Hoe een LiFePO4-batterij kiezen en correct gebruiken?
   Kijken
   LiFePO4-batterijen zijn apparaten die zeer geschikt zijn als batterijen voor boten, jachten of fotovoltaïsche systemen.
   Wat u moet weten bij het kiezen van de juiste batterij:
   - De LiFePO4-batterij heeft een spanning van 12,8 V,
   - Het mag niet in serie of parallel met andere batterijen worden aangesloten vanwege het ingebouwde BMS (Battery Management System)
   De langste levensduur van een LiFePO4-batterij kan worden bereikt door ervoor te zorgen dat deze werkt bij een temperatuur die daarvoor geschikt is, tussen de -10 en +45 graden Celsius.
   Een accu voor jacht, zeilboot of boot - hoe kiezen?
   Kijken
   LiFePO4-batterijen zijn apparaten die zeer geschikt zijn als batterijen voor boten, jachten of fotovoltaïsche systemen.
   Wat u moet weten bij het kiezen van de juiste batterij:
   - De LiFePO4-batterij heeft een spanning van 12,8 V,
   - Het mag niet in serie of parallel met andere batterijen worden aangesloten vanwege het ingebouwde BMS (Battery Management System).
   De langste levensduur van een LiFePO4-batterij kan worden bereikt door ervoor te zorgen dat deze werkt bij een geschikte temperatuur.
   Wat is het verschil tussen AGM- en LiFePO4-batterijen?
   Kijken
   Het belangrijkste verschil tussen een AGM en een LiFePO4-accu is dat AGM - de groep gelaccu's en accu's met AGM-technologie (Absorbent Glass Mat) VRLA (Valve Regulated Lead) wordt genoemd. In vergelijking met traditionele batterijen hebben AGM's tot vier keer de levensduur en het aantal cycli. Dit komt door het gebruik van het bovengenoemde glasvezelmateriaal bij de productie van deze producten. Lithium-ijzerfosfaat (ook bekend als LiFePO4) batterijen. De structuur bestaat uit vier in serie geschakelde cellen. Elke cel werkt op 3,2 V, wat een totale spanning van 12,8 V oplevert. Een van de belangrijkste elementen van dit type batterij is een elektronisch beheersysteem (BMS).
   Kan de accucapaciteit (Ah) hoger zijn?
   Kijken
   Het is absoluut mogelijk om batterijen met een hogere capaciteit te gebruiken. De batterijcapaciteit wordt weergegeven in ampère-uren (Ah). Hoe hoger de capaciteitswaarde, b.v. B. 80 Ah, hoe langer u met één acculading kunt werken, wat uw mobiliteit en onafhankelijkheid vergroot.
   Welke accu moet je kiezen voor mijn ponton?
   Kijken
   Bij het kiezen van de juiste accu voor uw ponton moet u letten op de afmetingen en het gewicht. Een ponton is doorgaans veel lichter dan een gewone boot, dus een te zware accu kan de werkzaamheden aanzienlijk vertragen. De oplossing is om te kiezen voor een LIFEPO4-batterij, die dankzij het innovatieve ontwerp aanzienlijk lichter is dan conventionele gelbatterijen en daardoor nog gemakkelijker te vervoeren. De duurzaamheid en betrouwbaarheid van de LIFEPO4 maken ze tot de perfecte accu's voor pontons en vele andere voertuigen, niet alleen voor waterscooters.
   Welke accu voor mijn camper?
   Kijken
   Lithium-ijzerfosfaatbatterijen (ook bekend als LiFePO4) worden gekenmerkt door een hoge energiedichtheid en lage zelfontlading en zijn daarom erg populair bij camperbezitters. Hun voordelen zijn: lage ontladingssnelheid, hoge capaciteit, geen geheugeneffect, lange levensduur en het vermogen om te werken bij extreme temperaturen (van -10 tot +45 graden Celsius).