Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Green Cell ® 3000W / 6000W zuivere sinusomvormer Omvormer 12V 230V omvormer, Power inverter

Green Cell
Product beschikbaar
Verzending tot 24 uur.
tevredenheidsgarantie - 30 dagen retourbeleid
  • Auto-omvormer (Spanningsomvormer, omvormer) - maakt het mogelijk om apparaten met een vermogen van 230V wisselstroom (AC) aan te sluiten op het voertuigsysteem. Heb je een stopcontact in je auto nodig? Dit product is geschikt voor jou.
  • Heb je een omvormer nodig voor 12V of 24V? Wil je een computer, lamp of voeding van stroom voorzien? Heb je een omvormer nodig voor kamperen of een vrachtwagen? GC heeft zeker het juiste model voor jou.
  • Hoge kwaliteit van componenten, gecertificeerde veiligheid en betrouwbaarheid - dit zijn de drie belangrijkste kenmerken van GC-omvormers. Vertrouw op de specialisten in het leveren van Verse Energie!
  • Als je twijfels hebt over de juiste omvormer, bekijk dan onze blog of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!
254,95 €

Aantal stuks:

 

Onbeperkte mogelijkheden

Inverter is een apparaat dat een gelijkstroomspanning van de auto-accu of auto-ligter verandert in een wisselstroom ~ 230V . Precies hetzelfde signaal zit in elke stekker in Europa. Inverter is een uitstekende keuze voor iedereen die met de auto, camper of vrachtwagen reist . Het zal perfect zijn op plaatsen zonder directe toegang tot stekkers.


Laptop

Kachel

Waterkoker

Stroomvoorziening




Doordachte constructie

Het apparaat is ontworpen voor het hoogste gebruikscomfort. De voorkant van de omvormer is uitgerust met een stopcontact dat is aangepast aan stekkers die in Engeland worden gebruikt. Het heeft ook een USB-poort , waardoor we onze smartphone, e-bookreader of elk ander apparaat dat via een USB-poort kan worden aangesloten, kunnen opladen.

Aan de achterkant van de omvormer zit een ventilator die zorgt voor een goede koeling van het apparaat .

Het geheel werd gesloten in een GROTE, Het geheel werd gesloten in een GROTE, maar toch zeer duurzame behuizing. Het is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor het bestand is tegen alle mechanische schade en schokken tijdens het reizen . Dankzij de gebruikte materialen is de omvormer bovendien erg licht.



Parameters die er toe doen

Zoek naar een converter en let op parameters zoals spanning [V] en vermogen [W] . Dit is cruciaal omdat de keuze van een converter met een slechte ingangsspanning of een te laag vermogen onze apparaten niet laat werken.


De eerste te bepalen parameter is de spanning van onze batterij, die volledig compatibel moet zijn met die op de omvormer . De meest voorkomende spanningswaarde is 12 V, die voorkomt in auto's, campers en sommige vrachtwagens, en 24 V, voornamelijk gebruikt in vrachtwagens.






Bepaal na het kiezen van de spanning welk vermogen van de converter geschikt is. Het heeft een belangrijk aspect, omdat het ons vertelt hoeveel en aan welke apparatuur elektriciteit kan leveren . Als we het geselecteerde apparaat op de omvormer willen aansluiten, moeten we op het typeplaatje controleren welk vermogen het verbruikt (als u meer apparaten wilt aansluiten, moeten de vermogens worden opgeteld). Het vermogen van uw apparaten mag niet hoger zijn dan 85% van het nominale vermogen van de omvormer! Bijvoorbeeld, voor een laptop die 100W stroom verbruikt en een koelkast die 300W verbruikt, is de juiste omvormer 500W en groter.

Waarom een pure sinusgolf?

Het selecteren van een converter met een pure (anders volle) sinusoïde is de veiligste oplossing , omdat het dezelfde stroom is als in de stopcontacten in Europa. Met een omvormer met een dergelijk signaal kunt u alle apparaten voeden, zelfs de meest gevoelige voor huidige parameters . Als u een pure sinusgolf kiest, hoeft u zich geen zorgen te maken over het werk van aangesloten apparaten!

Intelligente ventilator

Een intelligente ventilator wordt automatisch ingeschakeld wanneer de bedrijfstemperatuur de toegestane temperatuur overschrijdt om de juiste temperatuur van het apparaat te garanderen. Gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en perfect afgestemd op het frame, zorgt het tegelijkertijd voor compromisloze stilte en hoge prestaties .

Stille
werking

Hoge
prestaties

Uitstekende
duurzaamheid

Veiligheid staat voorop

De omvormer is voorzien van een aantal noodzakelijke beveiligingen om de gebruiker en aangesloten apparaten te beschermen. Dit wordt bevestigd door de CE- en RoHS-certificaten, wat een garantie voor veiligheid betekent . Om maximale veiligheid te garanderen, zijn alle Green Cell-omvormers uitgerust met vervangbare zekeringen , die de omvormer en de aangesloten apparaten beschermen. Het vervangen van de zekering is heel eenvoudig en mag geen problemen opleveren. Bij elke omvormer worden reservezekeringen meegeleverd om de gebruiksveiligheid en een zo lang mogelijke levensduur van het apparaat te garanderen.


Kortsluitingsbeveiliging

Spanningsbewaking

Vervangbare
zekeringen

Hitte bescherming



Alles wat je nodig hebt binnen handbereik

De set bevat de belangrijkste accessoires voor een veilige bediening van uw apparaat:

  • / Kabels die een directe verbinding met de batterij mogelijk maken
  • / Reserve zekeringen
  • / Gebruikershandleiding




Compatibel met de volgende batterijmodellen
    Compatibel met de volgende apparaten
    arrow-up
      Technische gegevens
      staat:
      Nieuw
      beveiliging tegen oververhitting:
      Ja
      effectiviteit:
      85%
      Kleur:
      Zwart
      Garantie:
      24 maanden
      Fabrikant:
      Green Cell
      afmeting:
      410x209x93mm
      Afmetingen met montagebeugel:
      42,7cm x 20,9cm x 9,5cm
      Gewicht:
      6210g
      ingangsspanning:
      12V DC
      uitgangsspanning:
      230V AC
      uitgangsfrequentie:
      50Hz
      Bescherming van de Schommeling:
      Ja
      Bruikbaar vermogen (continu):
      3000W
      Vorm van de uitgangsspanning:
      Zuivere sinusgolf
      Onmiddellijke kracht (puls):
      6000W
      Zekeringwaarde:
      40A
      Aantal zekeringen:
      10
      Energieverbruik zonder belasting:
      2,3A
      Productcode:
      INV15
      Feedback en vragen van klanten
      Geef uw mening
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      Gemiddeld cijfer
      Geef uw mening
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      ×
      comments icons

      Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

      dichtbij
      Veel Gestelde Vragen
      Welke omvormer is geschikt voor zonnepanelen?
      Kijken
      De beste oplossing hier is om een zonne-omvormer te kiezen die speciaal voor dit doel is ontworpen. Het model in de onderstaande link heeft aansluitingen voor PV-modules, batterijen en te bedienen apparaten. zonne-omvormer
      Welke omvormer voor elektrisch gereedschap?
      Kijken
      Het belangrijkste aspect bij het selecteren van de omvormer is het bepalen van het maximale vermogen van het aangesloten apparaat. Als u de omvormer permanent wilt gebruiken, moet u maximaal 90% van het continu vermogen gebruiken. Laten we een eenvoudig voorbeeld gebruiken om dit te illustreren: Als u een omvormer met een vermogen van 1000 W gebruikt, mag het maximale stroomverbruik van het aangesloten apparaat niet hoger zijn dan 900 W.
      Welke omvormer voor een auto?
      Kijken
      In een auto vind je een 12 volt sigarettenaansteker en dergelijke omvormers kun je het beste kopen.
      Hoe werkt een omvormer?
      Kijken
      Een omvormer is een op zichzelf staand apparaat dat wordt aangesloten op de sigarettenaansteker of rechtstreeks op de batterij. Zijn taak is om de 12V/24V-spanning van het DC-systeem van de auto om te zetten in 230V AC. Daarom vindt u vaak de volgende afkorting naast de naam van de omvormer: DC/AC.
      Welke soorten omvormers zijn er?
      Kijken
      Als het gaat om auto-omvormers, kunnen we twee hoofdtypen onderscheiden: zuivere en gemodificeerde sinusomvormers. De eerste is bedoeld voor apparaten die een continue stroomvoorziening nodig hebben. Dit type omvormer moet worden gekozen voor apparaten zoals warmtepompen, elektrische fornuizen of elektronische waterkokers. Onze winkel biedt ook gemodificeerde sinusomvormers aan. Dit type omvormer is geschikt voor apparaten zoals laptops, voedingen of verlichting.
      Welk stopcontact om een elektrische auto op te laden?
      Kijken
      In de wereld van elektrische mobiliteit zijn er 4 soorten stopcontacten voor auto's: Type 1/CCS Combo1; Type 2/CCS Combo 2; type 3; Type 4/CHAdeMO
      Draagbare oplader voor een elektrische auto
      Kijken
      De draagbare opladers voor elektrische auto's worden gevoed door een normaal huishoudelijk stopcontact. Een dergelijke toepassing vereist geen ingewikkelde aansluiting of extra montage van het onderdeel.