Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Kabel USB-C Type C 2m LED Green Cell Ray met snelladen, Ultra Charge, Quick Charge 3.0

Green Cell
Product beschikbaar
Verzending tot 24 uur.
tevredenheidsgarantie - 30 dagen retourbeleid
  • GC Ray USB-A - USB-C-kabel met een verlengde lengte tot 200 cm - snel opladen en gegevensoverdracht, gemaakt om te voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende gebruikers
  • Door de delicate, groene verlichting van de USB-C-stekker met LED-diode kunt u GC Ray probleemloos op uw apparaat aansluiten, ongeacht de tijd en omstandigheden. Vergeet het zoeken naar de kabel in het donker!
  • Dankzij de ondersteuning voor snel opladen, incl. Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP / SCP en 480 Mps gegevensoverdrachtkabel is perfect voor uw moderne apparaten die zijn uitgerust met een USB Type C-poort
  • Duurzaam in elke centimeter - de hele lengte van de kabel wordt beschermd door het gebruik van duurzame en moderne materialen
13,95 €

Aantal stuks:

 

Kabel USB-C  GC Ray

De 200 cm lange GC Ray USB Type C-kabel is gemaakt om uw apparaten zo snel mogelijk op te laden en om buitengewone duurzaamheid en gebruiksgemak te garanderen. Elegant ontwerp, hoogwaardige materialen en subtiele groene achtergrondverlichting van de stekker zorgen ervoor dat de GC Ray-kabel snel uw nummer één wordt.


USB - USB-C

Snel
opladen

Unieke
duurzaamheid

Uitstekend ontwerp

Om het gebruiksgemak van de GC Ray USB-C-kabel te maximaliseren, hebben we de lengte vergroot tot 200 cm, wat hem praktischer maakt zonder de indruk van een te lange lengte. We hebben het ook voorzien van subtiele groene achtergrondverlichting bij de Type C-stekker. Het wordt nu heel eenvoudig om de kabel in het donker te vinden en op uw apparaat aan te sluiten, en de draden die op de multipoort-oplader zijn aangesloten, zien er buitengewoon futuristisch uit.


LED-achtergrondverlichting

Modern
design

Perfecte
lengte

Volledig compatibel

Met ondersteuning voor de meest populaire snellaadtechnologieën, zoals Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC of Huawei FCP / SCP, is de GC Ray-kabel perfect voor het voeden van alle apparaten met USB Type C-poorten. Ongeacht of u de nieuwste smartphones gebruikt, zoals Samsung S10 / S10 +, Xiaomi Mi9, Huawei P30 Pro, iPad Pro-tablet of Nintendo Switch-console, GC Ray is hun perfecte metgezel bij het opladen thuis of onderweg.

*Geen ondersteuning voor video transmissie

Snel opladen

Ondersteuning voor Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC betekent dat we ons apparaat tot 3x sneller kunnen opladen. Compatibel met snel opladen, de kabel speelt een even belangrijke rol als het oplader- of telefoonprotocol zelf.

Ongeëvenaarde duurzaamheid

De GC Ray USB-C kabelvlecht is gemaakt van duurzame polypropyleen draden die er niet alleen elegant uitzien, maar ook de kabel beschermen tegen krassen en buigingen. Kevlar-vezels die langs de kabel lopen, voorkomen dat deze breekt en de kabelmantel met meerdere niveaus zorgt voor perfecte kabelprestaties.


Polypropyleen
garenvlecht

Flexibele
TPE-jas

Kevlar-
vezel


Dubbele
afscherming

30 AWG
Datakabels

23 AWG-
voedingskabels

Gegevens en synchronisatie

De GC Ray USB-C-kabel zorgt voor een snelle gegevensoverdracht met 480 Mbps, waarmee je in één seconde tot 30 foto's kunt verzenden!

1800 foto's geüpload
in 1 minuut

1200 nummers geüpload
in 1 minuut

Film
in HD-resolutie geüpload in 1 minuut

Meer dan alleen een kabel

GC Ray herdefinieert het concept van een praktische kabel: met zijn lengte van 200 cm, stekkerverlichting, duurzaam ontwerp en ondersteuning voor snel opladen, krijgt u een unieke kabel die een onmisbare aanvulling is op elk compatibel apparaat. Controleer naast de GC Ray USB Type C-kabel ook de verlichte Lightning- en Micro USB-kabels en geniet in elke situatie van betrouwbaarheid.

Compatibel met de volgende batterijmodellen
    Compatibel met de volgende apparaten
    arrow-up
      Technische gegevens
      Macht:
      18W
      staat:
      Nieuw
      Ondersteunde laadtechnologieën:
      QC 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP / SCP
      Kleur:
      Zwart
      Garantie:
      24 maanden
      Fabrikant:
      Green Cell
      Model:
      GC Ray
      backlight:
      Ja
      terug te keren beleid:
      30 dagen
      Type stekker:
      USB - USB-C
      Lengte:
      200 cm
      Productcode:
      KABGC13
      Feedback en vragen van klanten
      Geef uw mening
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      Gemiddeld cijfer
      Geef uw mening
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      ×
      comments icons

      Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

      dichtbij
      Veel Gestelde Vragen
      Hoe controleer je de batterijcapaciteit van een mobiele telefoon?
      Kijken
      De batterijcapaciteit wordt direct op de batterij aangegeven. Deze informatie bevindt zich aan de binnenkant van het apparaat. U kunt ook moderne applicaties gebruiken die de batterijstatus controleren. Een voorbeeld van zo'n programma is Battery Info, ontwikkeld voor Android-smartphones. De applicatie is gemakkelijk te gebruiken, zodat men gemakkelijk de informatie over de huidige batterijstatus kan controleren.
      Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?
      Kijken
      De batterijcapaciteit in milliampère-uren (mAh) kan afwijken van de fabrieksbatterij. Kies je voor een accu met een grotere capaciteit, dan gaat je toestel langer mee en krijg je meer mobiliteit en gebruikscomfort!
      Heeft de oplader een snellaadfunctie?
      Kijken
      Het is heel eenvoudig om te controleren of de oplader een snellaadfunctie heeft - dit gebeurt als het apparaat een groene USB-connector heeft. Dit is een teken dat de oplader je telefoon snel oplaadt.
      Laderparameters - waar moet u op letten?
      Kijken
      Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van opladers. De belangrijkste hiervan zijn: het vermogen van de lader, het type ingang en de gebruikte snellaadtechnologieën.
      Oplader met Power Delivery-technologie, wat betekent PD?
      Kijken
      Power Delivery is een snellaadtechnologie. Simpel gezegd, opladers die deze variant ondersteunen, selecteren automatisch de juiste lading voor het aangesloten apparaat, wat zorgt voor snel en efficiënt opladen.
      Kan de oplader met de snellaadfunctie een gewone mobiele telefoon opladen?
      Kijken
      Als u een oudere mobiele telefoon gebruikt die niet over snellaadtechnologie beschikt, hoeft u niet zonder een speciale oplader te kopen. Je telefoon wordt goed opgeladen en moderne opladers hebben verschillende extra functies die in elke situatie van pas komen.
      Welke laadcapaciteit moet de oplader voor mobiele telefoons hebben?
      Kijken
      Controleer voordat u een oplader koopt het maximale laadvermogen van uw mobiele telefoon (deze parameter wordt weergegeven in watt). Let ook op het aantal aansluitingen op de oplader - zo kies je een apparaat dat handig is in gebruik. De meest populaire modellen vind je op de volgende link: Hoe kies je de juiste telefoonoplader?
      Hoe werkt een omvormer?
      Kijken
      Een omvormer is een op zichzelf staand apparaat dat wordt aangesloten op de sigarettenaansteker of rechtstreeks op de batterij. Zijn taak is om de 12V/24V-spanning van het DC-systeem van de auto om te zetten in 230V AC. Daarom vindt u vaak de volgende afkorting naast de naam van de omvormer: DC/AC.
      Welke soorten omvormers zijn er?
      Kijken
      Als het gaat om auto-omvormers, kunnen we twee hoofdtypen onderscheiden: zuivere en gemodificeerde sinusomvormers. De eerste is bedoeld voor apparaten die een continue stroomvoorziening nodig hebben. Dit type omvormer moet worden gekozen voor apparaten zoals warmtepompen, elektrische fornuizen of elektronische waterkokers. Onze winkel biedt ook gemodificeerde sinusomvormers aan. Dit type omvormer is geschikt voor apparaten zoals laptops, voedingen of verlichting.