Vind iets voor jezelf

Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

Green Cell® LiFePO4 accu 60Ah 12.8V 768Wh lithium-ijzerfosfaat batterij voor PV-systeem, Kampeerwagen, Boote

Green Cell
Op voorraad
Verzending tot 24 uur.
tevredenheidsgarantie - 30 dagen retourbeleid
 • Lichter gewicht en langer gebruik - De LiFePO4 60Ah accu weegt ongeveer 14kg minder dan zijn lood-zuur tegenhanger, biedt 100% bruikbare capaciteit en is geschikt voor cyclisch gebruik en diepe ontlading.
 • Langere levensduur - meer dan 2000 cycli opladen voor DoD 85%, dus gegarandeerd meer dan 10 jaar gebruik, en dankzij lage zelfontlading zelfs na een jaar van niet-gebruik is de batterij volledig operationeel.
 • Efficiënte nanofosfaatcellen maken het gebruik van hoge laad- en ontlaadstromen mogelijk en dankzij het bedrijfstemperatuurbereik van -10°C tot 55°C kunnen ze worden gebruikt in campers, boten , karren elektrisch of in fotovoltaïek
 • Veiligheid - Fosfaatbatterijen hebben een uitstekende thermische en chemische stabiliteit. Ze zijn gemaakt van lichte metalen en zijn niet giftig en niet vervuilend. Het recyclen ervan is eenvoudig en goedkoop.
409,95 €

Aantal stuks:

 

Green Cell

LiFePO4 Accu

boot accu

Wat is een LiFePO4 accu?

LiFePO4 is een lithium-ijzerfosfaatbatterij die aanzienlijke voordelen biedt ten opzichte van batterijen in andere technologieën.

Dankzij de lange levensduur van meer dan 2000 cycli, bieden ze ons meer dan 10 jaar gebruik, en hoge stroomefficiëntie en meer dan 3 keer minder gewicht dan het equivalent in zuurtechnologie - loodhoudend, bij uitstek geschikt als stroombron in campers, boten, elektrische voertuigen of zonne-installaties.

batterij voor kamperen

Intelligente langetermijnoplossing

Ondanks de hogere prijs kenmerken LiFePO4 accu's zich door de veel lagere gebruikskosten, wat betekent dat de aankoop van deze accu zich heel snel terugbetaalt. Over de hele levensduur zijn de kosten van een LiFePO4 accu ruim 100% lager dan die van een standaard AGM accu. Deze accu's zijn dus een lonende investering en een slimme langetermijnoplossing.

In de tabel worden de totale gebruikskosten voor accu's van 12V 100Ah vergeleken.

batterij voor de trolley

De hoogste energieklasse

LiFePO4-accu's bieden een hogere energiedichtheid dan loodzuur-accu's. Er is geen geheugeneffect (geen capaciteitsvermindering naarmate de accu langer wordt gebruikt), en de zelfontlading is gering, zodat het opladen van de accu geen problemen oplevert. De accu's hebben ook een constante ontladingsspanning, wat ze tot de veiligste accu's op de markt maakt.

Een ander voordeel van lithium-ijzerfosfaat accu's is dat ze onderhoudsvrij zijn. Alle accu's verliezen energie wanneer ze niet gebruikt worden. Bij LiFePO4 wordt dit verlies tot een minimum beperkt, zodat je altijd verzekerd bent van energie.

accu voor de trolley

Ontelbare toepassingen

LiFePO4 batterijen zijn ontworpen voor gemakkelijke toegang tot een efficiënte energiebron die zelfs de zwaarste omstandigheden aankan. De nanofosfaattechnologie zorgt voor thermische en chemische stabiliteit, waardoor de temperatuur hun prestaties niet significant beïnvloedt. Ze kunnen effectief werken in een breed temperatuurbereik van -10°C tot 55°C terwijl ze hun hoge capaciteit behouden.

Ze worden onder meer gebruikt als batterijen voor elektrische auto's, waar ze dankzij de hoge ontlading perfect bestand zijn tegen startende auto's en zorgen voor stabiel en langdurig rijden. Ze worden ook gebruikt waar de grootte en het gewicht van de energiebron tellen - in campers, elektrische boten of rolstoelen. Ze worden ook gebruikt in fotovoltaïsche energie, wat langzaam de energiestandaard wordt voor huishoudens en zelfs voor hele landgoederen.

laag gewicht accu

De veiligheid van u en uw batterij

De batterijen zijn uitgerust met een hoogwaardig BMS (Battery Management System). De taak van dit systeem is het bewaken van de spanning en temperatuur van de cellen tijdens zowel laden als ontladen. Als gevaarlijke waarden worden overschreden, sluit het systeem de stroomtoevoer af, waardoor de veiligheid van de batterij, aangesloten apparaten en vooral de gebruiker wordt gegarandeerd!

LiFePO4-batterijen zijn veel veiliger dan lithium-ion (li-on) oplossingen, terwijl ze tegelijkertijd worden gekenmerkt door een aanzienlijk hogere thermische stabiliteit, weerstand tegen veranderende weersomstandigheden of opladen met hoge stroomsterkte, waardoor ze een uitstekende voorstel voor alle klanten die een jarenlang onderhoudsvrij bedrijf verwachten.

/ Veel duurzamer en veiliger dan lithium-ioncellen

/ In tegenstelling tot hun loodzuur-tegenhangers, stoten ze geen gevaarlijke gassen uit en is er geen risico op blootstelling aan corrosieve elektrolyten

Battery Management System BMS

Verhoog de spanning - in serie aansluiten

Dankzij de mogelijkheid om de accu's in serie te schakelen, zijn we in staat om een ​​hogere spanning te verkrijgen met behoud van dezelfde capaciteit. LiFePO4-batterijen van Green Cell maken de constructie mogelijk van sets van maximaal 4 stuks (25,6V / 38,4V / 51,2V), wat perfect is voor fotovoltaïsche installaties, energieopslag, buitenboordmotoren of elektrische voertuigen.

Capaciteit vergroten - Parallel schakelen

Naarmate de vraag naar energie toeneemt, kunnen we meer batterijen parallel aansluiten en vrijwel elke grote capaciteit verkrijgen. Om bijvoorbeeld een magazijn van 300 Ah te krijgen, kunnen we bijvoorbeeld drie 100 Ah-batterijen of zes 50 Ah-batterijen combineren.

Bij serie- en parallelschakeling moet absoluut aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

/ De batterijcapaciteit is hetzelfde

/ De batterijen zijn gloednieuw

/ Batterijen zijn volledig opgeladen (maximaal verschil <0,3V)

/ Ze moeten worden geïnstalleerd door geautoriseerd personeel

akumulator do silników zaburtowych

Een breed assortiment LiFePO4 accu's van Green Cell!

green cell accu
Compatibel met de volgende batterijmodellen
  Compatibel met de volgende apparaten
   Technische gegevens
   hoedanigheid:
   60Ah
   voltage:
   12V
   celtype:
   Prismatisch
   staat:
   Nieuw
   garantie:
   24 maanden
   fabrikant:
   Green Cell
   afmeting:
   260x168x211mm
   gewicht:
   6,1kg
   type:
   LiFePO4
   werktemperatuur:
   van -10°C tot 55°C
   opslagtemperatuur:
   0 °C tot 45 °C (bij 60-80% SOC)
   vitaliteit:
   Meer dan 2000 cycli bij DoD 85%
   Terminal:
   M8
   interne weerstand:
   ≤46mΩ
   terug te keren beleid:
   30 dagen
   Standardentladestrom:
   50A
   Spitzenentladestrom:
   75A
   Standard Ladestrom:
   30A
   Oplaadtemperatuur:
   0°C - 45°C
   productcode:
   CAV11
   Feedback en vragen van klanten
   Geef uw mening

   Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

   Gemiddeld cijfer
   Geef uw mening

   Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

   Uw beoordeling:
   ×

   Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

   dichtbij
   Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
   OK