Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Batterij RDY EV06 HSTNN-CB72 HSTNN-LB72 voor HP G50 G60 G70 Pavilion DV4 DV5 DV6

RDY
Product beschikbaar
Verzending tot 24 uur.
tevredenheidsgarantie - 30 dagen retourbeleid
 • Toonaangevende fabrikant RDY
 • RDY cellen van hoge kwaliteit garanderen een lange levensduur, uitstekende duurzaamheid en maximale veiligheid
 • Dankzij de modernste technologie werkt deze accu even betrouwbaar als de originele accu.
 • Capaciteit: 4000 mAh | Voltage: 10.8V / 11.1V | Garantie : 12 maanden
20,95 €

Aantal stuks:

 
Array ( [0] => Array ( [cover] => 1 [id_image] => 46608 [legend] => RDY Laptop Accu EV06 HSTNN-LB72 voor HP G50 G60 G70 HP Compaq Presario CQ60 CQ61 CQ70 CQ71 HP Pavilion DV4 DV5 DV6 [position] => 1 )[1] => Array ( [cover] => [id_image] => 46609 [legend] => RDY Laptop Accu EV06 HSTNN-LB72 voor HP G50 G60 G70 HP Compaq Presario CQ60 CQ61 CQ70 CQ71 HP Pavilion DV4 DV5 DV6 [position] => 2 )[2] => Array ( [cover] => [id_image] => 46610 [legend] => RDY Laptop Accu EV06 HSTNN-LB72 voor HP G50 G60 G70 HP Compaq Presario CQ60 CQ61 CQ70 CQ71 HP Pavilion DV4 DV5 DV6 [position] => 3 )[3] => Array ( [cover] => [id_image] => 46611 [legend] => RDY Laptop Accu EV06 HSTNN-LB72 voor HP G50 G60 G70 HP Compaq Presario CQ60 CQ61 CQ70 CQ71 HP Pavilion DV4 DV5 DV6 [position] => 4 )[4] => Array ( [cover] => [id_image] => 46612 [legend] => RDY Laptop Accu EV06 HSTNN-LB72 voor HP G50 G60 G70 HP Compaq Presario CQ60 CQ61 CQ70 CQ71 HP Pavilion DV4 DV5 DV6 [position] => 5 )) 1
10

Hoge kwaliteit batterijen gemaakt
voor uw laptop

RDY

Nieuw leven voor uw laptop

De RDY batterij is ontworpen met de meest veeleisende gebruikers en hun apparaten in het achterhoofd. Hoge kwaliteit cellen zorgen voor betrouwbare prestaties en een langere levensduur van de batterij. De batterij is compatibel met laptops: HP G50 G60 G70 Pavilion DV4 DV5 DV6.

Het moderne controlesysteem garandeert volledige compatibiliteit en maximale veiligheid, terwijl de nauwkeurige fabricage en de hoogwaardige materialen die bij de productie van de accu worden gebruikt, zorgen voor een perfecte aansluiting op de behuizing van de laptop.

RDY

Hoogwaardige cellen

Als het op cellen aankomt, kunnen er geen concessies worden gedaan. Zij vormen het hart van de batterij, en daarom hebben wij onze batterijen ontworpen met premium cellen, voor uitstekende duurzaamheid tot 500 volledige laadcycli, lange levensduur van de batterij en betrouwbare prestaties in elke situatie.

Hoogwaardige componenten

RDY

Intelligent besturingssysteem

Het gebruik van componenten van hoge kwaliteit garandeert de compatibiliteit van de accu met de laptop, en moderne besturingselektronica zorgt ervoor dat de accu precies met uw laptop communiceert zoals het hoort.

Bescherming tegen overbelasting

Thermische bescherming

Kortsluiting bescherming

RDY

Volledig beveiligingspakket

Geavanceerde over-ontlaad- en overlaadbeveiliging en thermische beveiliging zorgen voor volledige veiligheid bij gebruik van de laptop onder alle omstandigheden.

RDY

Perfect passend

Hoogwaardige materialen gebruikt bij de fabricage van de batterij en nauwkeurig vakmanschap zorgen ervoor dat de batterij gemakkelijk te installeren is en perfect past in de behuizing van de laptop.

RDY

Hoe kiest u de juiste batterij?

U kunt de batterij zoeken volgens het model van de originele batterij of volgens het model van de laptop.

Het model van de laptop is meestal zichtbaar op de onderkant van het apparaat. Het model en de specificaties van de accu staan altijd op de accu zelf. Haal de accu uit de laptop en controleer het infoplaatje van de fabrikant.

Zorg ervoor dat alle parameters overeenkomen.

De individuele batterijcode wordt meestal vermeld naast het land van fabricage, het voltage en de capaciteit van de batterij. Sommige batterijmodellen bestaan in verschillende varianten, dus controleer vóór de aankoop of de spanning van de batterij die u koopt dezelfde is als de spanning op het infoplaatje.

RDY

Compatibel met de volgende batterijmodellen
  Compatibel met de volgende apparaten
  arrow-up
   Technische gegevens
   hoedanigheid:
   4000 mAh
   Spanning:
   10.8V / 11.1V
   Aantal cellen:
   6
   celtype:
   Li-Ion
   cel fabrikanten:
   RDY
   staat:
   Nieuw
   Diepontlaadbeveiliging:
   Ja
   Overbelastingsbeveiliging:
   Ja
   Kleur:
   Zwart
   Garantie:
   12 maanden
   Fabrikant:
   RDY
   Productcode:
   HP01BRDY
   Feedback en vragen van klanten
   Geef uw mening
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

   Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

   Gemiddeld cijfer
   Geef uw mening
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

   Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

   ×
   comments icons

   Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

   dichtbij
   Veel Gestelde Vragen
   Hoe kies ik de juiste batterij voor mijn toestel?
   Kijken
   Hoe u het juiste model kiest.
   Twee eenvoudige manieren om de juiste batterij voor uw laptop te vinden.
   1. modeluitrusting
    Het laptopmodel bevindt zich meestal aan de onderkant van het apparaat, leest het en voert het in de zoekmachine van de winkel in.
    bijv. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278
   2. batterij code
    De batterijcode bevindt zich aan de binnenkant van elke batterij op het typeplaatje. Lees de code en voer deze in de zoekmachine van de winkel in.
    bijv. AA-PB9NC6B / A32-M47 / BTY-L45
   Verbonden laadt niet, wat moet ik doen?
   Kijken
   Een probleem met het opladen van een nieuwe batterij komt zelden voor bij Green Cell-modellen. Als dit echter het geval is, vindt u op de onderstaande link instructies hoe u dit kunt doen: https://www.youtube.com/watch?v=G4aWD3pmTIM
   Hoe kan ik de batterijduur van mijn laptop verlengen?
   Kijken
   Volg gewoon deze 5 stappen:
   1. Vermijd korte oplaadtijden, aangezien de batterij in ons apparaat het aantal oplaadtijden heeft dat door de fabrikant is gespecificeerd.
   2. Gebruik batterijen. Onze oplaadbare batterij is ontworpen voor gebruik. Voortdurende verwijdering van de batterij uit het apparaat heeft geen positief effect op de toestand ervan.
   3. Laat geen volledige ontlading toe. De huidige lithium-ion- en lithium-polymeerbatterijen zijn extreem gevoelig voor diepe ontlading. Herhaaldelijke herhaling van een dergelijke situatie kan onherstelbare schade aan de batterij veroorzaken.
   4. Let op de bedrijfstemperatuur. Temperatuur is een uiterst belangrijke factor die de levensduur van onze batterij beïnvloedt. Voor optimale temperaturen moet u het warmteafvoersysteem van uw laptop regelmatig reinigen (met perslucht of een compressor) en moet u de apparaten niet op zachte oppervlakken gebruiken (die de ventilatieopeningen kunnen belemmeren).
   5. Laat de batterij rusten. Als u van plan bent om een lange pauze te nemen van het gebruik van uw laptop, verwijder dan de batterij en plaats deze op een droge, koele plaats. Het is de moeite waard om het tot ongeveer 50% te laden om een volledige ontlading te voorkomen.
   Is een 11,1V-batterij geschikt als de vorige batterij 14,4V is?
   Kijken
   De 11.1V batterij wordt niet door elkaar gebruikt met 14.4V en vice versa. Dit kan blijvende schade aan uw laptop veroorzaken. Let bij het kiezen van een nieuwe accu voor je laptop op de spanning waarop de fabrieksaccu stond. Deze informatie vindt u direct op de accu.
   Waarom zijn de batterijen verkrijgbaar in twee versies, 10,8V en 11,1V, klopt dat?
   Kijken
   Het is absoluut juist. Spanningsverschillen zijn het gevolg van verschillende metingen en de gebruikte cellen. Opgemerkt moet worden dat dergelijke kleine spanningsverschillen niet worden opgemerkt door onze laptop en op geen enkele manier de werking ervan beïnvloeden.
   Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?
   Kijken
   Het is mogelijk om batterijen met een hogere capaciteit te gebruiken. De batterijcapaciteit wordt uitgedrukt in milliampère-uren (mAh), hoe hoger de capaciteitswaarde, bijv. 6800 mAh, hoe langer de werktijd kan worden bereikt met één batterijlading, wat onze mobiliteit en onafhankelijkheid vergroot.
   Hoe kies ik de juiste batterij voor mijn toestel?
   Kijken
   Hieronder vindt u twee manieren om de juiste batterij voor uw apparaat te kiezen.
   1. apparaat model
    Het gereedschapsmodel bevindt zich meestal op het handvat of op het lichaam naast de motor van het apparaat.
   2. batterijmodel
    De batterijcode bevindt zich aan de onderkant van de batterij, vaak is het een digitale code, bijv. 194309-1, of gemengd met letters, bijv. BL1830.
   Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?
   Kijken
   Het is mogelijk om batterijen met een hogere capaciteit te gebruiken. De batterijcapaciteit wordt uitgedrukt in mijlen ampère-uren (mAh), hoe hoger de waarde van de capaciteit, bijv. 3000 mAh, hoe langer de werktijd kan worden bereikt op één batterijlading, wat onze mobiliteit en efficiëntie verhoogt.
   Laptop voeding - welk voltage?
   Kijken
   Wanneer u een nieuwe voeding voor uw laptop kiest, moet u de spanning van de oplader controleren - deze parameter moet overeenkomen met uw originele apparaat.
   Is het mogelijk om een zwakkere voeding op de laptop aan te sluiten?
   Kijken
   Het gebruik van een AC-adapter met een lagere stroomsterkte dan het origineel kan een aantal nadelige veranderingen in de werking van uw laptop veroorzaken. Zo kan een te zwakke voeding oververhit raken doordat de componenten van de laptop niet van voldoende stroom worden voorzien. We raden daarom aan om opladers met hetzelfde of hogere amperage te gebruiken.
   Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
   OK