Vind iets voor jezelf

Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

Green Cell ® 3000W / 6000W Voltage Converter Inverter 12V tot 230V Power Inverter USB

Green Cell
Op voorraad
Verzending tot 24 uur.
tevredenheidsgarantie - 30 dagen retourbeleid
 • Altijd een verbinding - de omvormer is een apparaat waarmee overal elektrische apparaten kunnen worden gebruikt , zelfs als u niet bij de stroombron bent
 • Universeel - De Green Cell Inverter heeft niet alleen stopcontacten om elektrische apparaten op aan te sluiten , maar ook een USB-poort om kleinere apparaten zoals smartphones en tablets op te laden
 • Absolute veiligheid - maak je geen zorgen over overspanningen. De omvormer heeft een hele reeks veiligheidsvoorzieningen en veiligheidscertificaten voor een soepele werking
 • Gemodificeerde sinus - gaat vergezeld van een eenvoudiger omvormerontwerp dat zorgt voor een lagere gevoeligheid voor interferentie . De omvormer maakt een stabiele werking mogelijk van apparaten zoals voedingen, computers, LED-lampen
210,95 €

Aantal stuks:

 

Omvormers
Green Cell PRO

Kies voor volledige mobiliteit

Onbeperkte mogelijkheden

Inverter is een apparaat dat een gelijkstroomspanning van de auto-accu of auto-ligter verandert in een wisselstroom ~ 230V . Precies hetzelfde signaal zit in elke stekker in Europa. Inverter is een uitstekende keuze voor iedereen die met de auto, camper of vrachtwagen reist . Het zal perfect zijn op plaatsen zonder directe toegang tot stekkers.

Waarom een PRO omvormer?

Green Cell PRO omvormers worden gekenmerkt door het gebruik van eersteklas componenten, waardoor ze uiterst efficiënt en duurzaam zijn. Dit maakt een probleemloos gebruik mogelijk in fotovoltaïsche installaties, die langzamerhand de energiestandaard worden voor o.a. huishoudens, boten en campers op zonne-energie.

De in de kit inbegrepen accessoires omvatten:

 • / Batterijkabels met krokodilconnectoren
 • / Aardingskabel met krokodiluiteinde
 • / Gebruiksaanwijzing

Doordachte constructie

Het apparaat is ontworpen voor het hoogste gebruikscomfort. De voorkant van de omvormer is uitgerust met een stopcontact dat is aangepast aan stekkers die in Engeland worden gebruikt. Het heeft ook een USB-poort , waardoor we onze smartphone, e-bookreader of elk ander apparaat dat via een USB-poort kan worden aangesloten, kunnen opladen.

Aan de achterkant van de omvormer zit een ventilator die zorgt voor een goede koeling van het apparaat .

Het geheel werd gesloten in een kleine, Het geheel werd gesloten in een kleine, maar zeer duurzame behuizing. Het is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor het bestand is tegen alle mechanische schade en schokken tijdens het reizen . Dankzij de gebruikte materialen is de omvormer bovendien erg licht.

Parameters die er toe doen

Zoek naar een converter en let op parameters zoals spanning [V] en vermogen [W] . Dit is cruciaal omdat de keuze van een converter met een slechte ingangsspanning of een te laag vermogen onze apparaten niet laat werken.


De eerste te bepalen parameter is de spanning van onze batterij, die volledig compatibel moet zijn met die op de omvormer . De meest voorkomende spanningswaarde is 12 V, die voorkomt in auto's, campers en sommige vrachtwagens, en 24 V, voornamelijk gebruikt in vrachtwagens.


Bepaal na het kiezen van de spanning welk vermogen van de converter geschikt is. Het heeft een belangrijk aspect, omdat het ons vertelt hoeveel en aan welke apparatuur elektriciteit kan leveren . Als we het geselecteerde apparaat op de omvormer willen aansluiten, moeten we op het typeplaatje controleren welk vermogen het verbruikt (als u meer apparaten wilt aansluiten, moeten de vermogens worden opgeteld). Het vermogen van uw apparaten mag niet hoger zijn dan 85% van het nominale vermogen van de omvormer! Bijvoorbeeld, voor een laptop die 100W stroom verbruikt en een koelkast die 300W verbruikt, is de juiste omvormer 500W en groter.

Waarom een gewijzigde sinusgolf?

Het gebruik van een gemodificeerde sinusoïde zorgt voor een eenvoudige converterconstructie, waardoor de omvormer minder uitvalt en het gewicht zeer laag is.

Intelligente ventilator

Een intelligente ventilator wordt automatisch ingeschakeld wanneer de bedrijfstemperatuur de toegestane temperatuur overschrijdt om de juiste temperatuur van het apparaat te garanderen. Gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en perfect afgestemd op het frame, zorgt het tegelijkertijd voor compromisloze stilte en hoge prestaties .

Stille
werking

Hoge
prestaties

Uitstekende
duurzaamheid

Veiligheid staat voorop

De omvormer is voorzien van een aantal noodzakelijke beveiligingen om de gebruiker en aangesloten apparaten te beschermen. Dit wordt bevestigd door de CE- en RoHS-certificaten, wat een garantie voor veiligheid betekent . Om maximale veiligheid te garanderen, zijn alle Green Cell-omvormers uitgerust met vervangbare zekeringen , die de omvormer en de aangesloten apparaten beschermen. Het vervangen van de zekering is heel eenvoudig en mag geen problemen opleveren. Bij elke omvormer worden reservezekeringen meegeleverd om de gebruiksveiligheid en een zo lang mogelijke levensduur van het apparaat te garanderen.

Kortsluitingsbeveiliging

Spanningsbewaking

Vervangbare
zekeringen

Hitte beschermingCompatibel met de volgende batterijmodellen
  Compatibel met de volgende apparaten
   Technische gegevens
   staat:
   Nieuw
   beveiliging tegen oververhitting:
   Ja
   effectiviteit:
   90%
   kleur:
   Zwart
   garantie:
   12 maanden
   fabrikant:
   Green Cell
   afmeting:
   370x209x93mm
   Afmetingen met montagebeugel:
   38,7cm x 20,9cm x 9,5cm
   gewicht:
   5126g
   ingangsspanning:
   12V DC
   uitgangsspanning:
   230V AC
   uitgangsfrequentie:
   50Hz
   Bescherming van de Schommeling:
   Ja
   Bruikbaar vermogen (continu):
   3000W
   Vorm van de uitgangsspanning:
   Gemodificeerde sinusgolf
   Onmiddellijke kracht (puls):
   6000W
   Zekeringwaarde:
   30A
   Aantal zekeringen:
   6
   Energieverbruik zonder belasting:
   1,3A
   productcode:
   INVGC12
   Feedback en vragen van klanten
   Geef uw mening

   Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

   Gemiddeld cijfer
   Geef uw mening

   Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

   Uw beoordeling:
   ×

   Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

   dichtbij
   Veel Gestelde Vragen
   Welcher Wechselrichter für Elektrowerkzeuge?
   Kijken
   Der wichtigste Aspekt bei der Auswahl des Wechselrichters ist die Bestimmung der maximalen Leistung des angeschlossenen Geräts. Wenn Sie den Wechselrichter dauerhaft nutzen wollen, sollten Sie maximal 90% seiner Dauerleistung verwenden. Zur Veranschaulichung bedienen wir uns eines einfachen Beispiels: Wenn Sie einen Wechselrichter mit einer Leistung von 1000 W verwenden, sollte die maximale Leistungsaufnahme des angeschlossenen Geräts 900 W nicht überschreiten.
   Welcher Wechselrichter für ein Auto?
   Kijken
   In einem Pkw finden Sie eine 12-Volt-Zigarettenanzünderbuchse und solche Wechselrichter sollte man am besten kaufen.
   Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
   OK