Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Ugreen Universele Telefoonhouder Bureau, Tablet Houder UGREEN Stabiele ondersteuning voor apparaten van 7-11", kijkhoek tot 180°

Ugreen
Product beschikbaar
Verzending tot 24 uur.
tevredenheidsgarantie - 30 dagen retourbeleid
  • Stabiele tabletstandaard van UGREEN - duurzaam, stabiel en lichtgewicht. Pas de kijkhoek aan tot 180° voor comfortabel werken of het bekijken van films op een tablet van 7-11".
  • Bekijk comfortabel films en speel games. Ontworpen om het zicht op het scherm niet te blokkeren, waardoor je het verhaal moeiteloos kunt volgen. Ook ideaal voor werk en studie - houd je notities altijd binnen handbereik.
  • Pas de standaard aan aan je behoeften - de aanpassing van de kijkhoek tot 180° zorgt voor een optimale schermpositie. Bovendien maken speciale openingen het mogelijk om de tablet op te laden tijdens het kijken.
  • De UGREEN-standaard is gemaakt van een duurzame aluminiumlegering met een metalen basis en siliconen pads. Het inklapbare ontwerp stelt je in staat om het overal mee naartoe te nemen, en biedt betrouwbare ondersteuning voor jouw tablet.
24,95 €

Aantal stuks:

 

Inklapbare tabletstandaard UGREEN LP134 voor apparaten van 7-11"

Comfortabel gebruik van je tablet of telefoon met de UGREEN-standaard

Bevrijd je handen en geniet van het gemak tijdens werk of het bekijken van films. De inklapbare tabletstandaard UGREEN LP134 is extreem duurzaam en stabiel. Je kunt eenvoudig de kijkhoek aanpassen tot 180° voor optimaal comfort. De standaard is licht en handig, zodat je hem altijd bij je kunt hebben. Hij past perfect bij tablets met een schermgrootte van 7-11".

Elektronika van het merk Ugreen

Handige tool voor dagelijks gebruik

Je verdient wat ontspanning. De UGREEN LP134-standaard maakt comfortabel kijken naar films en series op je tablet mogelijk. Hij is ontworpen om het zicht op ondertitels niet te blokkeren, zodat je moeiteloos het verhaal kunt volgen. Je kunt ook mobiele games spelen. Plaats je tablet op de standaard en neem de gamecontroller in je hand - de volgende overwinning is dichterbij dan je denkt!

Elektronika van het merk Ugreen

Ongelooflijk veelzijdig

Dit unieke accessoire is geschikt voor vele verschillende toepassingen. Het is niet alleen handig voor entertainment, maar ook voor werk of studie - je kunt nu handige notities binnen handbereik hebben. Hou je van koken en gebruik je vaak recepten van YouTube? Plaats je tablet op de standaard in de keuken en bereid het volgende heerlijke gerecht voor met je favoriete chef-kok.

Elektronika van het merk Ugreen

Pas de standaard aan naar jouw gebruik

Zorg voor je ogen en zorg voor het gewenste comfort. De standaard maakt aanpassing van de kijkhoek tot 180° mogelijk, zowel aan de basis als aan de tabletbeugel. Pas hem aan jouw behoeften aan, stel het scherm in onder de optimale hoek, ga lekker zitten in je favoriete stoel en geniet van films of volgende afleveringen van een serie met ongeëvenaard comfort.

Elektronika van het merk Ugreen

Laad je tablet op tijdens het kijken

Je tablet is bijna leeg en je begint net aan de volgende aflevering van je favoriete serie? Maak je geen zorgen! De standaard is voorzien van speciale openingen waarmee je je apparaat gemakkelijk kunt opladen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je tablet plotseling uitvalt op het spannendste moment van de film.

Elektronika van het merk Ugreen

Altijd binnen handbereik

Dankzij het inklapbare ontwerp kun je deze handige standaard bijna overal mee naartoe nemen. Licht als een veertje en compact - je kunt hem gemakkelijk in je koffer, rugzak of zelfs handtas stoppen. Neem hem mee op vakantie en geniet comfortabel van je favoriete series of YouTube-films, waar je ook bent.

Elektronika van het merk Ugreen

Solide constructie

Wat maakt de UGREEN-standaard voor tablets nog meer opvallend? Een solide, doordacht ontwerp! Het product is gemaakt van een zeer duurzame aluminiumlegering die extreem robuust is. De metalen basis biedt de noodzakelijke stabiliteit, en de siliconen pads beschermen het apparaat tegen schade en voorkomen dat het van de standaard valt. Plaats gewoon je tablet op de standaard en maak je nergens zorgen over.

Elektronika van het merk Ugreen

Set bevat:

● Tabletstandaard
● Gebruiksaanwijzing

Compatibel met de volgende batterijmodellen
    Compatibel met de volgende apparaten
    arrow-up
      Technische gegevens
      staat:
      Nieuw
      Kleur:
      Zilver
      Garantie:
      24 maanden
      Fabrikant:
      UGREEN
      Model:
      LP134
      Extra functies:
      Compatibiliteit Tablets 7-11″
      Aanvullende informatie:
      Kantelverstelling Tot 180°
      Afmetingen (lengte x breedte x hoogte):
      17,7 x 12 cm
      Productcode:
      40393
      Feedback en vragen van klanten
      Geef uw mening
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      Gemiddeld cijfer
      Geef uw mening
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      ×
      comments icons

      Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

      dichtbij