Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

UGREEN Metal portable laptop houder, Stabiele en comfortabele ondersteuning voor 8-17" apparaten, Inklapbaar en verstelbaar

Ugreen
Product beschikbaar
Verzending tot 24 uur.
tevredenheidsgarantie - 30 dagen retourbeleid
  • Hoogste mate van compatibiliteit - De Ugreen LP451 laptopstandaard is aanpasbaar voor laptops van 8" tot 17,3", en biedt zelfs voor zware apparaten een stabiele ondersteuning. Het ergonomische ontwerp draagt bij aan effectieve laptopkoeling.
  • De Ugreen laptopstandaard biedt comfortabel internetgebruik en lezen, waardoor de belasting op de rug- en nekspieren wordt verminderd. Pas de hoogte en kantelhoek aan volgens uw behoeften met een 5-traps aanpassing.
  • Zowel handig onderweg, op het werk als thuis - Dankzij het inklapbare ontwerp en de bijgevoegde tas is de standaard een perfecte metgezel voor zakenreizen. Zeg vaarwel tegen rug- en nekpijn tijdens het werken op afstand!
  • Veilig en duurzaam - De Ugreen standaard is voorzien van antislip voetjes en afgeronde randen, die stabiliteit en veiligheid bij gebruik garanderen. Het oppervlak, gemaakt van aluminium, is bestand tegen krassen en vervorming.
19,95 €

Aantal stuks:

 

Ergonomische laptopstandaard UGREEN LP451 met 5 verstelbare hoogteniveaus

De perfecte aanvulling op uw laptop

Werkt u op afstand of studeert u op afstand? Of zoekt u een praktisch hulpmiddel om comfortabel films te kijken of op internet te surfen? De veelzijdige UGREEN laptopstandaard is de perfecte keuze! Dankzij de vijf-traps hoogteverstelling kan de standaard perfect worden aangepast aan uw behoeften, en het goed doordachte ontwerp zorgt voor stabiliteit, duurzaamheid en betere warmteafvoer.

Laptopstandaard Ugreen

Veelzijdig gebruik

Dit universele accessoire is geschikt voor vele toepassingen. Het kan apparaten met een diagonaal van 8 tot 17,3 inch bevatten. Naast laptops kan de standaard ook tablets en boeken bevatten. De standaard komt van pas wanneer u werkt, deelneemt aan online vergaderingen, studeert, leest of films kijkt. Ontdek hoe het uw leven gemakkelijker kan maken!

Laptopstandaard Ugreen

Stabiel en antislip

Het doordachte ontwerp van de standaard zorgt voor ongeëvenaarde stabiliteit. Siliconen antislip-elementen zorgen ervoor dat de standaard niet verschuift op het oppervlak van het bureau en uw apparaten beschermen tegen krassen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de laptop van de standaard glijdt en beschadigd raakt - de oplossingen die door UGREEN zijn toegepast, garanderen veiligheid.

Laptopstandaard Ugreen

Ergonomisch ontwerp en verstelbare hoogte

U kunt werken, leren of internetten zolang u wilt, zonder vermoeidheid te voelen. Deze ergonomische standaard is onder een hoek van 53° gebogen, wat de polsen ontlast en ongemak voorkomt. Het accessoire biedt ook een vijf-traps hoogteverstelling tussen 46,5 en 136,5 mm, waardoor u deze aan uw behoeften kunt aanpassen en rugpijn kunt voorkomen.

Laptopstandaard Ugreen

Robuuste constructie

De standaard is gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor ongeëvenaarde duurzaamheid. Dankzij de zorgvuldige afwerking en een dikte van 4 mm is het buitengewoon bestand tegen beschadigingen. Afgeronde hoeken geven het niet alleen een moderne, elegante uitstraling, maar beschermen ook uw apparaten tegen krassen en uzelf tegen snijwonden.

Laptopstandaard Ugreen

Betere koeling voor uw laptop

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over oververhitting van uw laptop. Deze standaard is ontworpen om effectieve koeling van het apparaat mogelijk te maken. Bovendien bedekt het accessoire niet te veel oppervlakte, wat zorgt voor betere warmteafvoer. Nu kunt u zonder zorgen werken, foto's bewerken, YouTube-video's bekijken en uw favoriete websites doorbladeren!

Laptopstandaard Ugreen

Inklapbaar ontwerp ideaal voor op reis

Deze praktische standaard kan bijna overal met u meegaan. Hij is zeer licht en wordt na het inklappen zeer compact en gemakkelijk mee te nemen. U kunt hem zonder problemen in uw koffer, tas of rugzak meenemen, zodat u comfortabel van uw laptop kunt genieten, waar u ook naartoe gaat.

Laptopstandaard Ugreen

Set bevat:

● Laptopstandaard
● Gebruiksaanwijzing

Compatibel met de volgende batterijmodellen
    Compatibel met de volgende apparaten
    arrow-up
      Technische gegevens
      staat:
      Nieuw
      Kleur:
      Zilver
      Garantie:
      24 maanden
      Fabrikant:
      UGREEN
      Gewicht:
      300g
      Model:
      LP451
      Extra functies:
      8″ - 17,3″ diagonale apparaten
      Aanvullende informatie:
      Verstelbare hoogte - 46,5 - 136,5 mm
      Afmetingen (lengte x breedte x hoogte):
      29,3 x 8,5 x 3,1 cm
      Productcode:
      40289B
      Feedback en vragen van klanten
      Geef uw mening
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      Gemiddeld cijfer
      Geef uw mening
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      ×
      comments icons

      Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

      dichtbij