Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Batterij Green Cell BN44 voor telefoon Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro 3.8V 3900mAh

Green Cell
Product beschikbaar
Verzending tot 24 uur.
tevredenheidsgarantie - 30 dagen retourbeleid
  • Geef uw smartphone een nieuw leven met de originele Green Cell batterij!
  • Dedicated Green Cell batterijen zijn gloednieuw, en de aangegeven capaciteit is de werkelijke capaciteit van de batterij.
  • High-end besturingselektronica, volledig compatibel met uw smartphone, stuurt nauwkeurige informatie over uw batterij en de toestand ervan.
  • Een aantal batterijbeschermingen zorgen voor een langdurige werking en volledige veiligheid van uw telefoon.
14,95 €

Aantal stuks:

 
logo.jpg

Het nieuwe leven van uw smartphone

Breng uw smartphone weer tot leven met Green Cell. De efficiëntie van de batterij is een van de belangrijkste factoren voor het gemak van uw smartphone. Na verloop van tijd verliest de fabrieksbatterij zijn capaciteit, waardoor we vaker naar de lader of de stroombank moeten reiken. Dit kan bijzonder belastend zijn op reis of op het werk. Met originele Green Cell batterijen kunt u uw telefoon binnen enkele minuten weer op de been krijgen!

Perfect compatibel

Green Cell batterijen zijn gloednieuw en gemaakt met maximale precisie om een perfecte match met uw smartphone te garanderen. Wanneer u besluit te kopen, kunt u er zeker van zijn dat de capaciteit die op de doos is aangegeven, de werkelijke accucapaciteit is. De batterij past perfect, alle afmetingen zijn compatibel met een gloednieuwe batterij. Bovendien zijn Green Cell batterijen klaar om direct uit de doos te installeren.

Altijd de hoogste kwaliteit

Alle Green Cell batterijen hebben de kwaliteitstests doorstaan, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze nieuw zijn en geen eerdere oplaadcyclus hebben. Gecombineerd met de hoogste echte capaciteit en high-end besturingselektronica, krijgt u een batterij met perfecte conditie en compatibiliteit.

Volledige veiligheid

Green Cell batterijen zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingen, waaronder: bescherming tegen overontlading en overbelasting, kortsluiting en thermische beveiliging. Dit zorgt voor een goede en veilige werking van de batterij en uw smartphone.

Vervang de batterij, niet alle apparatuur!

Een nieuwe batterij is een beter en zuiniger alternatief dan het vervangen van je smartphone. U bespaart niet alleen geld, maar u zorgt ook voor het milieu. Uw favoriete telefoon krijgt een nieuw leven en wij zorgen voor de recycling. We verzamelen gebruikte batterijen in elk van onze winkels en financieren activiteiten om de terugwinning en recycling van batterijen te bevorderen en te ondersteunen.

Compatibel met de volgende batterijmodellen
    Compatibel met de volgende apparaten
    arrow-up
      Technische gegevens
      hoedanigheid:
      3900 mAh
      Spanning:
      3.8V
      celtype:
      Li-Polymer
      cel fabrikanten:
      Green Cell
      staat:
      Nieuw
      Garantie:
      12 maanden
      Fabrikant:
      Green Cell
      afmeting:
      85.45x64.00x3.90mm
      Productcode:
      BP92
      Feedback en vragen van klanten
      Geef uw mening
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      Gemiddeld cijfer
      Geef uw mening
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      ×
      comments icons

      Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

      dichtbij
      Veel Gestelde Vragen
      Hoe kies je een batterij voor een mobiele telefoon?
      Kijken
      Het kiezen van een batterij voor een mobiele telefoon is eenvoudig en intuïtief. Dit kan in enkele ogenblikken worden gedaan met behulp van de volgende twee methoden:
      1. Specificatie van het telefoonmodel Het telefoonmodel staat meestal op het toestel. Na het lezen en invoeren van het model in de zoekmachine van de winkel, verschijnt de juiste batterij. bijv. iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
      2. Batterijcode U kunt ook naar een batterij zoeken door de code in te voeren - deze bevindt zich aan de binnenkant van de batterij. Voer eenvoudig de juiste code in en onze zoekmachine toont u de relevante producten! bijv. BM39 / BS-01/ A1457 We raden je ook aan om de handleiding op onze blog te lezen: Hoe kies je een batterij voor een mobiele telefoon?
      Hoe controleer je de batterijcapaciteit van een mobiele telefoon?
      Kijken
      De batterijcapaciteit wordt direct op de batterij aangegeven. Deze informatie bevindt zich aan de binnenkant van het apparaat. U kunt ook moderne applicaties gebruiken die de batterijstatus controleren. Een voorbeeld van zo'n programma is Battery Info, ontwikkeld voor Android-smartphones. De applicatie is gemakkelijk te gebruiken, zodat men gemakkelijk de informatie over de huidige batterijstatus kan controleren.
      Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?
      Kijken
      De batterijcapaciteit in milliampère-uren (mAh) kan afwijken van de fabrieksbatterij. Kies je voor een accu met een grotere capaciteit, dan gaat je toestel langer mee en krijg je meer mobiliteit en gebruikscomfort!
      Hoe de levensduur van de batterij van een mobiele telefoon verlengen?
      Kijken
      Er zijn een paar eenvoudige methoden die effectief zijn om de levensduur van een batterij te verlengen: 1. Ontlaad uw batterij niet tot 0!
      De batterij van onze telefoon, ook wel de batterij genoemd, houdt daar niet van. Wacht dus niet tot de waarschuwing voor een bijna lege batterij verschijnt. Wanneer het batterijniveau onder de 40% zakt, is het raadzaam om de telefoon aan te sluiten op een oplader.
      2.Sluit de mobiele telefoon regelmatig aan op een oplader.
      Moderne lithium-ionbatterijen hebben geen geheugeneffect. Regelmatig opladen heeft dus een positief effect op hun prestaties. Volgens de experts is het het beste om een laadstatus van 80-90% te bereiken.
      3. Vermijd extreme temperaturen
      Batterijen voor mobiele telefoons zijn een beetje zoals hun gebruikers - ze voelen zich het beste bij gematigde temperaturen. Als u uw telefoon in direct zonlicht of in een hete auto laat liggen, kan dit de levensduur van de batterij aanzienlijk verkorten. Het is ook een goed idee om je telefoon tegen de kou te beschermen.
      Hoe de batterij van een mobiele telefoon vervangen?
      Kijken
      Controleer voor het vervangen welk type, model en type batterij u wilt kopen. Vroeger hoefde je alleen maar de klep te openen en was de batterij toegankelijk. Op dit moment is het verwijderen wat moeilijker. Maar geen angst! Je kunt ze zelf vervangen en de nodige informatie vind je in tutorials op Youtube. Een groot aantal van dergelijke materialen maakt het gemakkelijker om te leren hoe u de batterij in bijna elk model mobiele telefoon kunt verwijderen.
      Wat moet u doen na het vervangen van de batterij in uw mobiele telefoon?
      Kijken
      Nadat u de Green Cell-batterij hebt geplaatst, ontlaadt u de telefoon tot 10% en sluit u deze vervolgens aan op de oplader. U hoeft verder niets te doen - de batterijen hoeven op dit moment niet te worden geformatteerd.
      Heeft de oplader een snellaadfunctie?
      Kijken
      Het is heel eenvoudig om te controleren of de oplader een snellaadfunctie heeft - dit gebeurt als het apparaat een groene USB-connector heeft. Dit is een teken dat de oplader je telefoon snel oplaadt.
      Laderparameters - waar moet u op letten?
      Kijken
      Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van opladers. De belangrijkste hiervan zijn: het vermogen van de lader, het type ingang en de gebruikte snellaadtechnologieën.
      Oplader met Power Delivery-technologie, wat betekent PD?
      Kijken
      Power Delivery is een snellaadtechnologie. Simpel gezegd, opladers die deze variant ondersteunen, selecteren automatisch de juiste lading voor het aangesloten apparaat, wat zorgt voor snel en efficiënt opladen.
      Kan de oplader met de snellaadfunctie een gewone mobiele telefoon opladen?
      Kijken
      Als u een oudere mobiele telefoon gebruikt die niet over snellaadtechnologie beschikt, hoeft u niet zonder een speciale oplader te kopen. Je telefoon wordt goed opgeladen en moderne opladers hebben verschillende extra functies die in elke situatie van pas komen.
      Welke laadcapaciteit moet de oplader voor mobiele telefoons hebben?
      Kijken
      Controleer voordat u een oplader koopt het maximale laadvermogen van uw mobiele telefoon (deze parameter wordt weergegeven in watt). Let ook op het aantal aansluitingen op de oplader - zo kies je een apparaat dat handig is in gebruik. De meest populaire modellen vind je op de volgende link: Hoe kies je de juiste telefoonoplader?