Kies een apparaat en kies een product
×
Kies een apparaat en kies een product

Waar vind je de modelmarkeringen?

Selecteer een model Je toestel
+
Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Toegevoegd!

Waar vind je de modelmarkeringen?

Voeg een apparaat toe Voeg uw apparaat toe awe zullen matchen compatibele producten voor jou!
Ga naar de apparatenlijst

Display N156BGA-EB2 voor 15,6-inch laptops, scherm 1366x768 HD-scherm, eDP 30-pins, glanzend

Innolux
Niet beschikbaar.
 • Gloednieuw, origineel Innolux N156BGA-EB2-display met glanzend scherm. SLIM-versie met vier haken. De matrix is verbonden met de laptop via de populaire 30-pins eDP-socket .
 • Het scherm werkt met een resolutie van 1366 x 768 HD (High Definition) , wat een uitstekende beeldkwaliteit mogelijk maakt. De diagonaal is 15,6 inch
 • Het scherm werkt volgens de 262K-standaard, d. H. Het biedt een volledig scala aan kleuren . Het wordt verlicht met een moderne WLED-methode, die meer gebruiksgemak biedt en het gevoel van vermoeide ogen vermindert .
 • Scherm werkt met TN-technologie en biedt een snelle responstijd en geen smeereffect . Dit is vooral belangrijk in games en dynamische filmscènes.
66,95 €
-20%
52,95 €
U bespaart: 14,00 €
Niet op voorraad
free delivery
 
 • Display N156BGA-EB2 voor 15,6-inch laptops, scherm 1366x768 HD-scherm, eDP 30-pins, glanzend
 • 66,95 €
  52,95 €

Matryca Innolux

Herstel de volledige functionaliteit van het scherm!

LCD-paneel, ook wel beeldscherm of beeldscherm genoemd, is een sleutelelement in de constructie van een laptop. Het comfort van werken op het apparaat hangt af van de functionaliteit. Na verloop van tijd verliest het beeld dat op het LCD-paneel wordt weergegeven zijn kwaliteit en kunnen vlekken en verkleuring op het scherm verschijnen. Vaak kunnen er ook barsten ontstaan als gevolg van stoten of vallen van een hoogte. Om de volledige kwaliteit terug te krijgen, vervangt u het LCD-paneel door een nieuw exemplaar. Het gloednieuwe Innolux LCD-paneel is origineel. Precies dezelfde LCD-panelen worden tijdens het productieproces in nieuwe laptops gemonteerd. Hierdoor bent u zeker van de juiste pasvorm en compatibiliteit van elektronica.

Matryca Innolux

De juiste keuze van LCD-paneel

Bij het selecteren van het LCD-paneel zijn de belangrijkste kenmerken die moeten worden gevolgd: grootte, resolutie en stekkertype. Dit zijn drie noodzakelijke elementen die identiek moeten zijn en overeenkomen met het vervangen paneel. Het Innolux LCD-paneel heeft het meest populaire formaat van 15,6 inch en HD-resolutie (1366 x 768). De moderne eDP 30-pins aansluiting is verantwoordelijk voor de verbinding met de computer. Het LCD-paneel, met de juiste selectie van parameters, is onmiddellijk klaar om gemonteerd te worden na verwijdering van het oude paneel.

Matryca Innolux

Zorg voor uw gezichtsvermogen

Innolux LCD-panelen werken in de 262K-standaard, wat betekent dat ze een volledig kleurenpalet weergeven dat zichtbaar is voor het menselijk oog. U mist geen enkel detail! Om een maximaal gebruikscomfort te garanderen, is dit paneel uitgerust met WLED (witte LED) lichttechnologie. Door het gebruik van de nieuwste oplossingen wordt het gevoel van vermoeide ogen verminderd, zelfs na langdurig gebruik van de laptop.

Multimedia van de hoogste kwaliteit

De beeldweergavetechnologie op het gloednieuwe Innolux-paneel is TN. Het onbetwistbare voordeel is een korte reactietijd zonder veegeffect. In de praktijk zorgt dit voor een uitstekende weergave van dynamische filmscènes, wat geweldig is bij het bekijken van series. Een korte reactietijd is ook geweldig voor gamers die niets willen missen tijdens de werveling van het spel. Het LCD-paneel heeft een glanzend scherm met intens verzadigde kleuren, goed afgesteld zwart en het juiste contrast, wat vooral belangrijk is bij het kijken naar films en het spelen van games.

Matryca Innolux

Aandacht! Het beeldscherm is alleen compatibel met het laptopmodel als het een 15,6 inch diagonaal, een resolutie van 1366 x 768 px en een 30-pins eDP heeft 

Compatibel met de volgende batterijmodellen
  Compatibel met de volgende apparaten
   Feedback en vragen van klanten
   Geef uw mening

   Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

   Gemiddeld cijfer
   Geef uw mening

   Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

   Uw beoordeling:
   ×

   Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

   dichtbij
   Technische gegevens
   staat:
   Nieuw
   garantie:
   24 maanden
   afmeting:
   36 x 22.4 x 0.32 cm
   Resolutie (pixels):
   1366 x 768
   LCD-paneel-Typ:
   TN
   backlight:
   LED
   Diagonaal (in inches):
   15.6
   stekker:
   eDP 30 pin
   LCD-paneel coating:
   Glossy
   productcode:
   MAT01
   Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, behalve de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
   OK