Vind iets voor jezelf

Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
Mijn apparaten

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
Geselecteerde apparaat:

Geselecteerde apparaat:

RDY Laptop Accu VGP-BPS21 VGP-BPS21A VGP-BPS21B VGP-BPS13 voor Sony Vaio PCG-7181M PCG-81112M VGN-FW PCG-31311M VGN-FW21E

RDY
Op voorraad
Verzending tot 24 uur.
tevredenheidsgarantie - 30 dagen retourbeleid
 • Toonaangevende fabrikant RDY
 • RDY cellen van hoge kwaliteit garanderen een lange levensduur, uitstekende duurzaamheid en maximale veiligheid
 • Dankzij de modernste technologie werkt deze accu even betrouwbaar als de originele accu.
 • Capaciteit: 4400 mAh | Voltage: 11.1V (10.8V) | Garantie : 12 maanden
31,95 €

Aantal stuks:

 
Array ( [0] => Array ( [cover] => 1 [id_image] => 38419 [legend] => Green Cell ® laptopbatterij VGP-BPS13 VGP-BPS21 voor SONY VAIO VGN-FW PCG-31311M VGN-FW21E [position] => 1 ) [1] => Array ( [cover] => [id_image] => 28792 [legend] => Green Cell ® laptopbatterij VGP-BPS13 VGP-BPS21 voor SONY VAIO VGN-FW PCG-31311M VGN-FW21E [position] => 3 ) [2] => Array ( [cover] => [id_image] => 28793 [legend] => Green Cell ® laptopbatterij VGP-BPS13 VGP-BPS21 voor SONY VAIO VGN-FW PCG-31311M VGN-FW21E [position] => 4 ) [3] => Array ( [cover] => [id_image] => 28794 [legend] => Green Cell ® laptopbatterij VGP-BPS13 VGP-BPS21 voor SONY VAIO VGN-FW PCG-31311M VGN-FW21E [position] => 5 ) [4] => Array ( [cover] => [id_image] => 28795 [legend] => Green Cell ® laptopbatterij VGP-BPS13 VGP-BPS21 voor SONY VAIO VGN-FW PCG-31311M VGN-FW21E [position] => 6 ) ) 1
10

Hoge kwaliteit batterijen gemaakt
voor uw laptop

RDY

Nieuw leven voor uw laptop

De RDY batterij is ontworpen met de meest veeleisende gebruikers en hun apparaten in het achterhoofd. Hoge kwaliteit cellen zorgen voor betrouwbare prestaties en een langere levensduur van de batterij. De batterij is compatibel met laptops: Sony Vaio PCG-7181M PCG-81112M VGN-FW PCG-31311M VGN-FW21E.

Het moderne controlesysteem garandeert volledige compatibiliteit en maximale veiligheid, terwijl de nauwkeurige fabricage en de hoogwaardige materialen die bij de productie van de accu worden gebruikt, zorgen voor een perfecte aansluiting op de behuizing van de laptop.

RDY

Hoogwaardige cellen

Als het op cellen aankomt, kunnen er geen concessies worden gedaan. Zij vormen het hart van de batterij, en daarom hebben wij onze batterijen ontworpen met premium cellen, voor uitstekende duurzaamheid tot 500 volledige laadcycli, lange levensduur van de batterij en betrouwbare prestaties in elke situatie.

Hoogwaardige componenten

RDY

Intelligent besturingssysteem

Het gebruik van componenten van hoge kwaliteit garandeert de compatibiliteit van de accu met de laptop, en moderne besturingselektronica zorgt ervoor dat de accu precies met uw laptop communiceert zoals het hoort.

Bescherming tegen overbelasting

Thermische bescherming

Kortsluiting bescherming

RDY

Volledig beveiligingspakket

Geavanceerde over-ontlaad- en overlaadbeveiliging en thermische beveiliging zorgen voor volledige veiligheid bij gebruik van de laptop onder alle omstandigheden.

RDY

Perfect passend

Hoogwaardige materialen gebruikt bij de fabricage van de batterij en nauwkeurig vakmanschap zorgen ervoor dat de batterij gemakkelijk te installeren is en perfect past in de behuizing van de laptop.

RDY

Hoe kiest u de juiste batterij?

U kunt de batterij zoeken volgens het model van de originele batterij of volgens het model van de laptop.

Het model van de laptop is meestal zichtbaar op de onderkant van het apparaat. Het model en de specificaties van de accu staan altijd op de accu zelf. Haal de accu uit de laptop en controleer het infoplaatje van de fabrikant.

Zorg ervoor dat alle parameters overeenkomen.

De individuele batterijcode wordt meestal vermeld naast het land van fabricage, het voltage en de capaciteit van de batterij. Sommige batterijmodellen bestaan in verschillende varianten, dus controleer vóór de aankoop of de spanning van de batterij die u koopt dezelfde is als de spanning op het infoplaatje.

RDY

Compatibel met de volgende batterijmodellen
  Compatibel met de volgende apparaten
   Feedback en vragen van klanten
   Geef uw mening

   Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

   Gemiddeld cijfer
   Geef uw mening

   Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

   Uw beoordeling:
   ×

   Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

   dichtbij
   Technische gegevens
   hoedanigheid:
   4400 mAh
   voltage:
   11.1V (10.8V)
   Aantal cellen:
   6
   celtype:
   Li-Ion
   cel fabrikanten:
   RDY
   staat:
   Nieuw
   Diepontlaadbeveiliging:
   Ja
   Overbelastingsbeveiliging:
   Ja
   kleur:
   Zwart
   garantie:
   12 maanden
   fabrikant:
   RDY
   productcode:
   SY03RDY
   Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch informatie, met uitzondering van de gegevens in deze bestanden (zogenaamde "cookies").
   OK