Voor reizigers
Menu
user
user
waar vind je de modelmarkeringen?

Green Cell ® mobiele telefoonbatterij BL259 voor Lenovo K3 K5 K5 Plus C2 Lemon 3

Green Cell
Summer sale - 20%
Op voorraad
Verzending tot 24 uur.
tevredenheidsgarantie - 30 dagen retourbeleid
 • Geef uw smartphone een nieuw leven met de originele Green Cell batterij!
 • Dedicated Green Cell batterijen zijn gloednieuw, en de aangegeven capaciteit is de werkelijke capaciteit van de batterij.
 • High-end besturingselektronica, volledig compatibel met uw smartphone, stuurt nauwkeurige informatie over uw batterij en de toestand ervan.
 • Een aantal batterijbeschermingen zorgen voor een langdurige werking en volledige veiligheid van uw telefoon.
21,95 €
summer sale
16,95 €
U bespaart: 5,00 €

Aantal stuks:

free delivery
 
 • Green Cell ® mobiele telefoonbatterij BL259 voor Lenovo K3 K5 K5 Plus C2 Lemon 3
 • 21,95 €
  16,95 €
logo.jpg

Het nieuwe leven van uw smartphone

Breng uw smartphone weer tot leven met Green Cell. De efficiëntie van de batterij is een van de belangrijkste factoren voor het gemak van uw smartphone. Na verloop van tijd verliest de fabrieksbatterij zijn capaciteit, waardoor we vaker naar de lader of de stroombank moeten reiken. Dit kan bijzonder belastend zijn op reis of op het werk. Met originele Green Cell batterijen kunt u uw telefoon binnen enkele minuten weer op de been krijgen!

Perfect compatibel

Green Cell batterijen zijn gloednieuw en gemaakt met maximale precisie om een perfecte match met uw smartphone te garanderen. Wanneer u besluit te kopen, kunt u er zeker van zijn dat de capaciteit die op de doos is aangegeven, de werkelijke accucapaciteit is. De batterij past perfect, alle afmetingen zijn compatibel met een gloednieuwe batterij. Bovendien zijn Green Cell batterijen klaar om direct uit de doos te installeren.

Altijd de hoogste kwaliteit

Alle Green Cell batterijen hebben de kwaliteitstests doorstaan, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze nieuw zijn en geen eerdere oplaadcyclus hebben. Gecombineerd met de hoogste echte capaciteit en high-end besturingselektronica, krijgt u een batterij met perfecte conditie en compatibiliteit.

Volledige veiligheid

Green Cell batterijen zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingen, waaronder: bescherming tegen overontlading en overbelasting, kortsluiting en thermische beveiliging. Dit zorgt voor een goede en veilige werking van de batterij en uw smartphone.

Vervang de batterij, niet alle apparatuur!

Een nieuwe batterij is een beter en zuiniger alternatief dan het vervangen van je smartphone. U bespaart niet alleen geld, maar u zorgt ook voor het milieu. Uw favoriete telefoon krijgt een nieuw leven en wij zorgen voor de recycling. We verzamelen gebruikte batterijen in elk van onze winkels en financieren activiteiten om de terugwinning en recycling van batterijen te bevorderen en te ondersteunen.

past modellen batterij
BL259
Feedback en vragen van klanten
Geef uw mening

Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

Gemiddeld cijfer
Geef uw mening

Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

  Uw beoordeling:
  Technische gegevens
  hoedanigheid:
  2700mAh
  voltage:
  3.8V
  celtype:
  Li-Ion
  cel fabrikanten:
  Green Cell
  staat:
  Nieuw
  garantie:
  12 maanden
  afmeting:
  73.60 x 61.78 x 4.10 mm
  gewicht:
  60g
  productcode:
  BP69