Verspil geen tijd met scrollen
Kies een apparaat en kies een product
×
Kies een apparaat en kies een product

Waar vind je modelaanduidingen?

Selecteer uw apparaatmodel
+
Voeg uw apparaat toe en we zullen compatibele producten voor u matchen!
Toegevoegd!

Waar vind je modelaanduidingen?

Voeg toestel toe Voeg uw apparaat toe en we zullen compatibele producten voor u matchen!
Go to the list of devices

LCD schermen

LCD-Display Touchscreen für Apple iPhone 6 Black + Tools
LCD Display Touch Screen for Apple iPhone 6 White + tools
LCD-Bildschirm Touchscreen für Apple iPhone 6S Black + Tools
LCD Display Touch Screen for Apple iPhone 6S White + tools
LCD-Bildschirm Touchscreen für Apple iPhone 7 Black Tools
LCD-Bildschirm Touchscreen für Apple iPhone 7 Black Tools
LCD Display Touch Screen for Apple iPhone 8 Black + tools
LCD Display Touch Screen for Apple iPhone 8 White + tools
32,95 €
26,12 €
32,95 €
26,12 €
37,95 €
29,69 €
37,95 €
29,69 €
37,95 €
29,69 €
43,95 €
34,45 €
43,95 €
34,45 €
37,95 €
29,69 €
37,95 €
29,69 €
Toont 1 - 10 van de 10 items

Nieuw telefoonscherm

Het display van uw telefoon is het element dat het meest kwetsbaar is voor schade en krassen. Slechts een kleine kras is voldoende om het comfort en de functionaliteit van een moderne telefoon te verminderen. Scheuren veroorzaakt door de val van de telefoon zijn vaak in staat om de hele telefoon uit gebruik te nemen. Het kopen van een nieuwe telefoon is vaak te duur. Een beter alternatief is om het scherm zelf te vervangen. Een nieuw scherm is in staat om het uiterlijk van de smartphone op te frissen en de efficiëntie te herstellen. De telefoon zal na verloop van tijd onvermijdelijk operationeel worden. Kleine krasjes of scheurtjes zijn vaak onvermijdelijk, vooral als de gebruiker bij het dynamische leven hoort en de telefoon hem overal vergezelt.

LCD-schermen voor de iPhone

De koffer en de gepantserde bril voldoen niet altijd aan de eisen. Soms heb je gewoon geen geluk en valt je telefoon op een ongelukkige manier van je tas of zak en beschadigt je scherm. In deze categorie vindt u LCD-displays die passen bij de technologische behoeften van uw apparatuur, zodat u verzekerd bent van volledige compatibiliteit en functionaliteit. Hierdoor kunt u veel geld en tijd besparen (anders moet u het gewenste item controleren). Vervanging van het display kan met succes door uzelf worden gedaan, wat zal helpen om de kosten verder te verlagen (geen noodzaak om de dienst in te schakelen). De LCD-displays in ons aanbod zijn afkomstig van beproefde fabrikanten en leveranciers. Hierdoor kunnen onze klanten er zeker van zijn dat ze de werkelijke kwaliteit krijgen, wat zal helpen om snel van lastige mislukkingen af te komen. Wij nodigen u uit om kennis te maken met ons aanbod.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch gegevens of informatie, behalve de gegevens in deze cookies.
OK