Nieuwjaarsactie 202
Verspil geen tijd met scrollen
Kies een apparaat en kies een product
×
Kies een apparaat en kies een product

Waar vind je modelaanduidingen?

Selecteer uw apparaatmodel
+
Voeg uw apparaat toe en we zullen compatibele producten voor u matchen!
Toegevoegd!

Waar vind je modelaanduidingen?

Voeg toestel toe Voeg uw apparaat toe en we zullen compatibele producten voor u matchen!
Go to the list of devices

Romoss Powerbanks

Power Bank, dat wil zeggen mobiele batterij, is niet langer iets dat weinig mensen zich kunnen veroorloven. Dergelijke apparaten zijn een belangrijke aanvulling op de bestaande apparaten , die ondanks hun vermogen snel de energie gebruiken. De powerbank biedt de mogelijkheid om het apparaat snel op te laden - meestal een smartphone als er geen toegang is tot het stopcontact in de buurt. De Power Bank van Romoss kan het apparaat niet alleen aan de gang houden, maar het ook in korte tijd volledig opladen. Met snellaadfuncties kunt u het apparaat in minuten opladen, niet in uren. Situaties waarbij de telefoon uit de tas wordt gehaald en begroetingen met een donker scherm behoren tot het verleden. Romoss is een fabrikant van efficiënte draagbare batterijen die snel onderdeel is geworden van de behoeften van modern georiënteerde klanten. Romoss biedt oplossingen van het hoogste niveau die effectief kunnen voldoen aan de behoeften van uw mobiele apparaten. Het merk is gespecialiseerd in hoogwaardige powerbank-apparaten die extra prestaties bieden voor mobiele telefoons, smartphones, tablets en zelfs laptops. De activa van Romoss zijn een investering die zich snel terugbetaalt.

Romoss Powerbanks

Gekenmerkt door het gebruik van moderne elektronische systemen: FitCharge, Dual-Output, FastCharging, SyncCharge en eUSB. Wij zijn geautoriseerde distributeur van het merk Romoss in Duitsland.
hoedanigheid: 2800 mAh
voltage: 5V
productcode: PB86
13,95 €
Op voorraad
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item

Wat onderscheidt de Power Bank Romoss?

In de markt voor mobiele apparaten vormen powerbanks een brede categorie producten waarin een ongetrainde gebruiker snel kan verdwalen. Romoss is een zeer goed technologisch referentiepunt, zodat u snel uw weg kunt vinden in het kopen van professionele apparatuur. Romoss overtuigde snel de powerbanks , aarzelende consumenten, van zijn aanbod door het gebruik van vele innovatieve oplossingen. Battery Empire is een erkende distributeur van Romoss Powerbanks in Polen. Hierdoor kunnen onze klanten er zeker van zijn dat ze in de beste kwaliteit op de markt investeren .

Hoog rendement van de planten

Romoss is een kwaliteit die al honderdduizenden gebruikers over de hele wereld heeft vertrouwd. Romoss mobiele batterijen zijn een investering die zichzelf snel terugbetaalt op korte en lange termijn. Met een efficiënte powerbank hoeft u niet afhankelijk te zijn van de locatie van het dichtstbijzijnde stopcontact en hoeft u geen prioriteit aan uw apparaten te geven en te beslissen welke apparaten u eerst wilt opladen.
dichtbij