Verspil geen tijd met scrollen
Kies een apparaat en kies een product
×
Kies een apparaat en kies een product

Waar vind je modelaanduidingen?

Selecteer uw apparaatmodel
+
Voeg uw apparaat toe en we zullen compatibele producten voor u matchen!
Toegevoegd!

Waar vind je modelaanduidingen?

Voeg toestel toe Voeg uw apparaat toe en we zullen compatibele producten voor u matchen!
Go to the list of devices
Laptop model
    waar vind je modelaanduidingen?
hoedanigheid
celtype
Green Cell Laptop Accu AS09A31 AS09A41 AS09A51 voor Acer Aspire 5532 5732Z 5732ZG 5734Z eMachines D525 D725 E525 E725 G630 G725
hoedanigheid: 6600 mAh
voltage: 11.1V (10.8V)
productcode: AC22
41,95 €
32,95 €
% 1 $ d weergeven -% 2 $ d van 1 item
Gateway-laptops hebben een lithium-ionbatterij, een nieuwe batterij zorgt ervoor dat de notebook enkele uren kan werken. Na verloop van tijd verbruikt de batterij in de laptop echter aanzienlijk en verkort de werktijd van de computer aanzienlijk, of de batterij weigert te gehoorzamen en moet worden vervangen door een nieuwe. Wat is de beste gateway-laptopbatterij om te kiezen en te kopen? We hebben batterijen in ons assortiment die cellen gebruiken met zeer goede prestaties en een hoge capaciteit, waardoor de batterijen van het merk Green Cell ® een waardige vervanging zijn voor de originele Gateway Laptop-batterij, met behoud van een aantrekkelijke prijs. Gateway is een Amerikaanse computerfabrikant die verschillende computers heeft gemaakt. Daarnaast maakten monitors, servers en computeraccessoires deel uit van het assortiment. Een van de bekendste producten zijn laptops, die natuurlijk op batterijvoeding werken en een oplaadbare batterij nodig hebben. Helaas verslijten de batterijcellen in de batterij na verloop van tijd. De oplossing is een nieuwe batterij, die de levensduur van de batterij verbetert. De markt bevat nu zowel originele batterijen als aangepaste replica's voor notebooks van het merk Gateway. Ons assortiment bevat alleen hoogwaardige vervangende batterijen met dezelfde afmetingen als het merk Green Cell. Deze garanderen zorgeloos gebruik in de notebook.
Deze website maakt gebruik van cookies en verzamelt niet automatisch gegevens of informatie, behalve de gegevens in deze cookies.
OK